Перемога NIX Solutions у Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

22 Лютого 2013

Команда NIX Solutions другий рік поспіль завойовує золото в Zfort BaskITball Winter Cup!

NIX Solutions vs Promodo

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

Нашим суперником у 1/4 фіналу стала команда Promodo, яку Нікси перемогли зовсім недавно у матчі Любительської баскетбольної ліги.

На початку зустрічі гравці NIX Solutions відкрили рахунок і продовжили так само. Рахунок першої чверті 8:5. У другому таймі жодних змін у грі суперників не було, команди однаково відіграли, набравши однакову кількість очок — по 11 на команду.

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

Перша половина 1/4 фіналу закінчилася з рахунком 19:16 і, здавалося, Нікси вже можуть святкувати перемогу, але подальша гра показала, що Promodo зібралися з силами і готові відчайдушно боротися за перемогу.

Запеклий опір Promodo дав свої результати: у третій чверті наша команда не змогла забити жодного м’яча та вийшла в останню чверть із відставанням у 5 очок.

Такий результат змусив баскетбольну дружину NIX Solutions зосередитися на грі, і четвертий період показав рівень нашої команди. Зонний пресинг по всьому майданчику змусив суперника припуститися низки помилок і дозволив Ніксам заробити 22 очки, віддавши супернику лише 1.

Підсумком зустрічі NIX Solutions з Promodo в рамках турніру Zfort BaskITball Winter Cup 2013 став рахунок 42:25.

NIX Solutions vs CS

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

У півфіналі розіграшу Zfort BaskITball Winter Cup 2013 нашим суперником виявилася команда CS. Після розгромної перемоги над Promodo баскетбольна дружина NIX Solutions була впевнена у своїх силах і рвалася в бій.

Перша чверть гри з CS не вирізнялася результативністю: Нікси пішли на перерву з мінімальним майном в одне очко. Рахунок 6:7.

Набагато цікавіше пройшов другий період. Команди збільшили темп, але результативність у своїй не знизилася. Друга десятихвилинка залишилася за CS – 17:16 – і на велику перерву команди пішли з рівним рахунком 23:23.

Третю чверть Нікси почали впевненіше: зробили ривок у 5 очок та втримали перевагу до кінця періоду. Рахунок 29:34.

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

Останні десять хвилин матчу були досить напруженими: CS постійно скорочували рахунок до різниці у 2 очки. На шостій хвилині останнього періоду п’яте персональне зауваження Дімі Грякову надіслало останнього спостерігати за грою з лави запасних.

Проте остання хвилина зустрічі виявилася невдалою для CS: не забивши з забійної позиції при різниці в два очки, вони пропустили м’яч у відповідь від нашого капітана. Ще одна невдала атака противника – і м’яч у Ніксів. CS застосували тактику фолу, і на лінію вирушив розігруючий NIX Solutions Олексій Нежельський, який забив два з двох, тим самим збільшивши розрив у рахунку на 6 очок.

NIX Solutions вийшли у фінал із рахунком 38:44!

NIX Solutions vs Zfort Group

У фіналі Zfort BaskITball Winter Cup 2013 наша баскетбольна дружина мала зустрітися з командою організаторів турніру — Zfort Group.

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!

Результат першої чверті – рахунок 8:8 – показав, що суперники стоять один одного, і фінальний матч буде напруженим.

У другій чверті Нікси зібралися, посилили тиск на суперника та відірвалися на 4 очки, вигравши період із рахунком 11:7.

На велику перерву команди пішли з рахунком 19:15 на користь торішнього чемпіона. Однак баскетбольна дружина NIX Solutions не збиралася зупинятися на досягнутому і в третьому періоді ще більше збільшила різницю в рахунку, заробивши 15 очок і пропустивши 10.

Не втратили свою перевагу Нікси і в останній чверті гри. Баскетболісти компанії збільшили розрив до 16 очок і виграли фінальний матч турніру Zfort BaskITball Winter Cup 2013 з рахунком 47:31, ставши таким чином дворазовим володарем кубка Zfort BaskITball Winter Cup.

Победа NIX Solutions в Zfort BaskITball Winter Cup 2013!Вітаємо команду з перемогою!