Перший млинець – ГлобалЛоджиком

19 Березня 2013

Що таке міжсезоння та відпочинок між IT-лігами, наша команда забула вже давно. Ця зима не стала винятком і брава дружина NIX Solutions заявилася на найпрестижніший міні-футбольний турнір Харкова — Кубок Універа. Це було логічним етапом розвитку нашої футбольної дружини, оскільки думки щодо участі саме в цьому турнірі не залишали оргкомітет команди досить давно.

Первый блин — ГлобалЛоджиком

Поряд із позитивом та досвідом, який отримували всі гравці від ігор у Кубку Універа, з’являлися легкі негативні дзвіночки, пов’язані з поступовим травмуванням ключових гравців команди.

Зрештою, лазарет команди поповнився одразу трьома гравцями основного складу нашої дружини. Незважаючи на посилене лікування, до старту IT-Ліги 8 bit команда підійшла в не найоптимальнішому складі.

 

Перший матч збірної NIX Solutions через багато обставин виявився досить сумбурним.

Первый блин — ГлобалЛоджиком

Команда зазнавала певних труднощів зі складом (на додаток до травмованих гравців не зміг взяти участь у дебютному матчі і капітан футбольної дружини Володя Сенченко), противник же, навпаки, посилився першою четвіркою з команди багаторазового чемпіона IT-Ліги – GraceHoppers.

Матч розпочався із розвідки. Обидві команди намагалися зрозуміти, який темп задасть противник.

На п’ятій хвилині, гравець команди противника скористався метушні біля воріт нашої команди і прокинув м’яч у ворота повз руки воротаря. 0-1.

Первый блин — ГлобалЛоджиком

Після пропущеного голу дружині NIX Solutions вдалося зібратися і протягом 10 хвилин команди обмінювалися гострими моментами, але рахунок не змінився.

На 15 хвилині Нікси «горіли» вже два м’ячі: після чергової стінки, розіграної супротивником, зльоту центром пробив Євген Лялюк, 0-2.

Не минуло й три хвилини, як ще один гол влетів у нашу сітку – це оформив дубль Єгор Ведерніков, 0-3.

Другий тайм пройшов за схожою схемою. Свіжі гравці команди противника масивно атакували, і це дало свої результати. На 31 хвилині матчу, скориставшись замішанням у наших захисних редутах, команда GlobalLogic доводить рахунок до розгромного 0-4.

Далі ми зробили спроби пресингу команди супротивника, і це дало плоди через 4 хвилини. Перехоплення м’яча на правому фланзі, сольний прохід та удар у дальню дев’ятку у виконанні Богдана Орєховського дали надію на успішніше завершення матчу. Однак це не змогло переламати перебіг гри. За п’ять хвилин до кінця матчу Нікси отримали ще один далекий гол, коли спробували піти «п’ятьох».

Кінцевий результат 1-5 не на нашу користь. З одного боку, результат провальний, з іншого боку – відмінний стимул на нові перемоги!