NIX Solutions у 2 Чемпіонаті Харківської баскетбольної ліги

14 Лютого 2013

Після першого сезону гравцям NIX було надано тритижневу відпустку, і кожен гравець провів його по-своєму. З 8 січня Нікси провели один тренувальний збір у місті Південному та трохи змінили склад команди.

Перший тур

Другий сезон Харківської аматорської баскетбольної ліги не забарився. Формат ліги трохи змінився: команда NIX Solutions стартувала в дивізіоні Б і боротиметься з ще 12 командами за чемпіонство та право виходу до дивізіону А.

Вболівальники з нетерпінням чекали на першу гру своєї команди, яка відбулася 30 січня на паркеті спорткомплексу ХАІ проти команди “Promodo”. Минулого сезону Нікси вже стикалися з цим суперником і чудово знали сильні та слабкі сторони гравців Promodo. Команда супротивника з перших хвилин показала свій намір відігратися за поразку минулого сезону і на початку гри у них це вийшло. Рахунок у першій чверті – 2-14.

Тим не менш, у другій чверті Нікси змогли перебудувати свою гру у захисті та нападі, що дозволило скоротити відставання від суперників до чотирьох пунктів. Підсумок у першій половині зустрічі 16-20. Після великої перерви наші хлопці здорово зіграли у захисті, пропустивши лише три очки і забивши при цьому вісім.

Заключна чверть була дуже напруженою до останньої хвилини. Олег Горченок, Діма Полупан, Максим Кривенко, Олексій Нежельський, Діма Гряков та Вадим Солодовник відпрацювали на 100%! Вони повірили в себе, показали відмінну гру, віддали всі сили, аби перша гра Чемпіонату ХАБЛ принесла вболівальникам лише позитивні емоції!

Другому сезону ХАБЛ було дано чудовий старт!