NIX Solutions – Ciklum. Ми у чвертьфіналі!

1 Червня 2011

У суботу 28 травня на нашу команду чекав останній тур групового турніру IT Ліги 4.0. Серйозною підготовкою до матчу взялися всі. Футболісти вигладжували форму, начищали бутси, тренувалися, а вболівальники запасалися гарним настроєм та бойовим духом.

Конкурс речівок

Гра обіцяла бути серйозною та непередбачуваною, тому вболівальники вирішили приділити їй особливу увагу та провели конкурс мовлення. Діти вклали в них креатив, гумор, бойовий дух, з яким готувалися до гри. Найкращі промови вболівальники вивчили до гри, а їхнім авторам дісталися приємні заохочувальні призи.

«На полі сьогодні вирішують нікси,
Миша Боярський почеше вуса, Зеніт – добре, але краще Нікси,
Швидше гепарда, хитріші за лисиці? Які питання – це Нікси!
Сумнівів ні грама, ніхто не дзижчить,
Нікс безперечно всіх переможе!»

«У Нікс одна відповідь – ми вам заб’ємо, а ви нам ні!»

«Нікс – це клас!
Нікс – це сила!
Віримо у удачу!
Граємо красиво!

«Нікси – це сила!
Ні крутіше за хлопців!
Сьогодні вони
Сто пудів переможуть!

Саме ці промови допомагали футболістам мобілізувати всі сили, налаштовували їх на перемогу та надихали на голи.

NIX Solutions - Ciklum. Мы в четвертьфинале!

Наші футболісти виявляли свої вміння на шляху до перемоги

1-й тайм

У завершальному матчі групової частини турніру суперником Ніксова стала команда Циклум. За оцінками фахівців – це досить сильна команда та один із головних претендентів на перемогу у турнірі. Суперники, ймовірно, були впевнені у своїй перемозі, але їхні мрії розбив рахунок першої гри – 5:3 на користь НІКСів. Іноді та фахівці помиляються :)

Циклум жваво розпочав гру і штурмував ворота Ніксів щосили. Воротар Коля Шевченко показав свою майстерність захисту, а Віталік Алекаск підхопив хвилю та відкрив рахунок у першому таймі. Намагаючись відігратися, Циклум забив нам два голи поспіль на 20-й та 21-й хвилині гри.

2-й тайм

Увійшовши у другий тайм з рахунком 1:2 не на нашу користь, НІКС зібралися і почали грати в свою гру, не змінюючи безпрограшної традиції IT-ліги 4.0. Активізувалися й уболівальники, які стали кричати ще голосніше та підтримувати команду із ще більшим ентузіазмом.

NIX Solutions - Ciklum. Мы в четвертьфинале!

Тренер разом із гравцями продумують стратегію

Бойовий настрій гравців та підтримка вболівальників і принесли свої плоди – у середині другого тайму троє бійців Алекаск, Дербенєв та Шопін відзначилися, забивши точний гол у ворота Циклуму – рахунок 2:2! Наступного гола довго чекати не довелося – Сенченко І Оріхівський, чудово доповнюючи один одного, забивають переможний гол. Гра закінчується з рахунком 3:2 на нашу користь! Ура! Ми у чвертьфіналі.

Хочемо сказати велике спасибі Циклуму за чудову гру. Було дуже приємно грати з вами, з нетерпінням чекатимемо наступних матчів.

Після всіх 6 матчів групового турніру НДКСи йшли з поля переможцями, забивши в загальній сумі 18 голів!

Післясмак

Гра вдалася. Всі хлопці мають море вражень, якими вони з нами і поділилися.

Володимир Клименко, капітан команди: «Хочу зазначити, що ми ростемо. Ми навчилися не розклеюватися при рахунку не на нашу користь, в іншому – продовжуємо методично тренуватися і втілювати в життя поради тренера. Ну і вболівальники порадували – у першому таймі, поки вчили промови, було тяжко нам, у другому, коли почали кричати все, що вивчили, стало тяжко Циклуму! ;)»

 Обе команды выкладывались полностью, но победили сильнейшие

Обидві команди викладалися повністю, але перемогли найсильніші

Богдан Орєховський, форвард команди: «Матч, як і прогнозували, видався емоційним та яскравим. Циклум хотів взяти реванш за першу поразку, тому виходив на гру максимально вмотивованим. З нашого боку, було величезне бажання довести, що перемога в першому матчі не була випадковістю. Циклум зробив багато, але фортуна була цього дня на нашому боці».

Тепер нашим футболістам доведеться зійтись у чвертьфіналі із серйозним суперником – командою GlobalLogic. Тож готуйтеся, вболівальники, готуйтеся футболісти! Цього сезону перемога – наша традиція.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *