NIX Solutions 8-1 Random United

11 Листопада 2011

Після прикрої поразки у чвертьфіналі на нашу команду чекала боротьба за 5-8 місця. Волею календаря у суперники нам дістався володар Beta Cup минулої IT Ліги – команда Random United.

NIX Solutions 8-1 Random UnitedЦе одна з небагатьох команд, з якими ми досі не перетиналися ні в товариських, ні в офіційних іграх. Очікувався цікавий поєдинок двох рівних суперників, адже Random, як і ми, під час жеребкування були у першому кошику, у компанії провідних команд ІТ Ліги. Але на нас чекало трохи інше :)

Вже з перших хвилин Нікси задали високий темп матчу, до чого червоно-білі виявилися не готові, пропустивши на перших хвилинах два м’ячі. Обидва на рахунку нашого найкращого бомбардира – Артема Маленкіна. Перший гол став результатом «домашньої заготівлі» при розіграші кутового, у другому випадку Артем «обікрав» захисника, що зазівався, і впевнено реалізував вихід віч-на-віч чітким ударом у кут воріт. Забезпечивши собі комфортну перевагу на старті, біло-зелені зменшили оберти, надавши супернику можливість атакувати. Приспавши пильність суперника, наприкінці першого тайму Нікси знову підняли темп і тричі розписалися у воротах Random United – два голи на рахунку Сенченка, ще один (п’ятий) забив Павло Мішин, для якого цей гол став дебютним у турнірі.

Усі три м’ячі по-футбольному вийшли дуже гарними: швидкі комбінації, зміна місць, передачі в дотик, забігання. Вболівальники, як і самі футболісти, отримали величезне задоволення від цих хитромудрих комбінацій.

Результат першого тайму визначив перебіг гри у другому таймі. Random United йшов уперед у надії на гол престижу, а Нікси продовжували плести атакуючі мережива, розраховуючи закріпити свою перевагу. Першими відзначилися біло-зелені – Ігор Дербенєв у своєму фірмовому стилі підстеріг відскок на дальній штанзі і зробив рахунок 6:0 на користь нашої команди. Пройшло пару хвилин, і Random United зумів розмочити рахунок у матчі: обрізка при подачі кутового, контратака червоно-білих, вихід віч-на-віч, отримуємо – 6:1 :). Варто відзначити, що суперник грав жорстко; не грубо, але правила порушував часто, набравши вже до середини другого тайму 5 командних фолів. Як відомо, кожен наступний фол карається 10 метровим штрафним ударом. Таких виявилося два. Перший чітким ударом у дев’ятку реалізував наш найкращий бомбардир Артем Маленкін, на рахунку якого вже 18 забитих м’ячів. Ну, а потім настав зоряний час нашого воротаря Миколи Шевченка. Впевнено впоравшись зі своїми прямими обов’язками, не раз врятувавши нашу команду, Микола взявся виконати “десятку” на останніх хвилинах матчу. Гарматний удар не залишив шансів воротареві суперників.

Підсумок – 8:1. Більш ніж упевнена перемога біло-зеленої дружини.