NIX Solutions 6 – 1 CS2

17 Листопада 2011

NIX Solutions 6 - 1 CS2

12 листопада ми відіграли останній матч у ІТ – Лізі V, і відіграли його з черговою перемогою. 9 матчів зіграла команда цього сезону, і 8 з них були виграні з великою різницею в рахунку. Проте, образлива поразка у чвертьфіналі стала причиною того, що наша команда боролася лише за 5-е місце.

У матчі за п’яте місце наша команда зустрічалася зі старими знайомими з торішнього півфіналу – командою CS-2. У півфіналі минулого сезону лише у додатковий час біло-зеленим вдалося зламати опір другого складу ЦСівців. А цього разу не встигли вболівальники посісти свої місця на трибунах, як біло-зелені вже вигравали 2:0. М’ячі на рахунку Маленкіна та Сенченка. У середині першого тайму ці ж хлопці відзначилися ще раз, у результаті на перерву команди пішли за рахунку 4:0 на користь біло-зеленої дружини.

Другий тайм не змінив розкладу на полі. Нікси впевнено контролювали хід подій, втіливши свою перевагу ще у два забиті м’ячі. Черговий свій гол (вже 21-ий цього сезону) забив Артем Маленкін, якому тільки диво може завадити стати найкращим бомбардиром турніру. Ну і дебютним голом відзначився запеклий ветеран команди – Олексій Ніколаєв. З чим ми всі його вітаємо! :)