NIX Solutions 5-2 W3

28 Вересня 2012

У другому турі поточного розіграшу IT-Ліга нашій команді судилося схльоснутися з одними з новачків цього турніру – командою W3. Як звичайно, у матчах з невідомими суперниками ми починаємо гру з розвідки. Цей матч не став винятком.

Перший тайм

Перші п’ять хвилин були дуже насиченими. Після нехитрої комбінації на другій хвилині наш гравець Володя Гугуєв забив гол у ворота суперника і вивів нашу команду вперед. У наступному епізоді на третій хвилині матчу Денис Шопін отримує червону картку за фол останньої надії (самовіддано вибив рукою м’яч, що летить по траєкторії у ворота). Внаслідок цього порушення суддя призначив пенальті, який успішно реалізував гравець команди суперника. Але, одна проблема, зробив це до свистка арбітра, що заборонено. В результаті товариш суддя нагородив його жовтою карткою та настійно порекомендував зробити повторну спробу забити пенальті. Але не тут було, наш воротар Володя Клименко був на чеку і відбив другий постріл, зберігши наші ворота сухими.

Далі гра трохи вирівнялася. Команди продовжили свої атаки, але вони не доходили до логічного завершення. Рахунок стає 2:0 на нашу користь.Хвилиною пізніше Богдан Орєховський втрачає 100% шанс довести рахунок до 3:0 пробивши повз ворота, перебуваючи за метр від воріт.

NIX Solutions 5-2 W3NIX Solutions 5-2 W3

Наступний гол у ворота суперників організував Артем Малєнкін, який зробив сольний прохід від своєї штрафної площі в лівий кут штрафного майданчика супротивника, після чого зробив простріл на дальню штангу, де м’яч знайшов ногу Юрія Левадного. 18 хвилина – 3:0.

Під завісу першого тайму, на 24-й хвилині, команді W3 вдалося відігратися. Гол у наші ворота забив Галушка Вадим. 3:1.

Другий тайм

На третій хвилині обрізка наших суперників, сольний прохід правим флангом Юрієм Левадним, пас у центр на Богдана Орєховського та удар по воротах призводять до відскоку м’яча в центр штрафного куди на добивання встигає нестримний того дня Юрій Левадний. Потужний удар та м’яч знову у сітці воріт суперника. 27 хвилина матчу – 4:1.

NIX Solutions 5-2 W3NIX Solutions 5-2 W3

Не минуло й 2 хвилини, команда W3 скористалася плутаниною в захисних редутах нашої команди і Галушка Вадим оформив дубль, скоротивши рахунок до двох м’ячів. 29 хвилина – 4:2. Фінальним акордом цього матчу став гол Євгена Шеїна після нехитрої комбінації та пасу Володимира Сенченка.