NIX Solutions 5 – 1 GlobalLogic

17 Травня 2012

Стояв чудовий сонячний травневий день. Пірати NIX Solutions відпочивали від праведних справ, ліниво потягуючи ром на Тортузі. Як раптом від дозорців приходить тривожне повідомлення: броньований військовий корвет «імперії зла» помічений на підступах до острова. За наказом Короля швидкохідний крейсер з екіпажем з 12-ти піратів під командуванням загартованого в морських битвах капітана Сені та кермовими kalot’ом та Ірокезом залишив порт і кинувся на перехоплення.

NIX Solutions 5 - 1 GlobalLogicNIX Solutions 5 - 1 GlobalLogic
Перші двадцять п’ять хвилин бою вахту біля штурвала ніс пірат kalot, тоді як Ірокез спостерігав за боєм разом із боцманом Валеріаном Тренерніксовим з палуби. Не встигла битва початися, як старий морський вовк Сеня відправляє бронебійний снаряд чітко до борту корвету «імперії зла». Вибухом завалило каюту з боцманом імперського корвета, лайки якого було чутно навіть спостерігачем за бою на березі. Через кілька хвилин чудові можливості вразити ціль упускає пірат Бодя, але точність трохи підводить корсара NIX Solutions. Хвилин через 15 імперці роблять хитрий маневр, і їхні гармати дають залп впритул по крейсеру Ніксів, але кермовий kalot вчасно наказує кочегарам підкинути вугілля, і корабель піратів встигає піти із зони обстрілу. Ще через пару хвилин він робить різкий поворот вправо, і знову жодне ядро ​​«глобально» не досягає мети.

NIX Solutions 5 - 1 GlobalLogicNIX Solutions 5 - 1 GlobalLogic
Після двадцяти п’яти хвилин бою кораблі через маневри помінялися місцями, а вахту біля керма на крейсері NIX Solutions зайняв пірат Ірокез. Не встигла битва відновитись, як супротивник знову застосовує свій маневр! Але і цього разу клас і чуття рульового не дозволило ворожим ядрам вразити борт нашого корабля. А через кілька хвилин капітан Сеня відправляє другий бронебійний снаряд у борт корвета, люб’язно підставлений кермовим противника, що зазевався. Через кілька хвилин корвет ворога йде ва-банк і дає залп з усіх знарядь (боєприпаси у ворога майже закінчуються); одне з ядер досягає мети, але досвідчені пірати NIX Solutions – моментально закладають пролом у трюмі і відновлюють бій. Тим часом папуга імперців з номером п’ять на спинці намагається наслідувати кермовий kalot’у, який спостерігає за битвою з палуби, чим дає привід останньому нещадно дражнити птаха до кінця бою. А на морі тим часом керманич Ірокез робить чудовий маневр, який, можете бути впевнені, незабаром потрапить до всіх підручників з тактики морського бою. Після цього маневру канонір Бодя розряджає свою мортиру, смітивши все озброєння з верхньої палуби корвета. Ще через кілька хвилин корсар-навідник Артеміо бере на мушку вороже судно, а капітан, трохи підкоригувавши приціл важкої зброї, розряджає його, посіявши хаос на другій палубі корабля ворога. Корвет ворога тримається на плаву з останніх сил, спостерігачі NIX Solutions радіють на березі … І тут запеклий флібустьєр Нікл дістає здоровенеєє запальне ядро, заряджає їм гармату, а молодий, але досвідчений пірат Томмі Серійкардінал розряджає в «імперії зла» в сліпучий факел!! Після бою пірати вшановували Нікла з його місцевим Новим Роком, а також спостерігачів на березі. З Тортуги ще довго долинали радісні крики піратів, які вшановували футбольно-піратську дружину після бою.

NIX Solutions 5 - 1 GlobalLogicNIX Solutions 5 - 1 GlobalLogic