NIX Solutions 5-1 AKVELON

24 Жовтня 2011

Обидві команди виставили на матч по 2 повні четвірки, що дало шанс обом командам грати весь матч у нормальному режимі. Все вийшло досить прозаїчно та без особливої інтриги.
Перший тайм запам’ятався лише голом Артема Малєнкіна на 13 хвилині та трьома жовтими картками, дві з яких перетворилися на червону картку для гравця AKVELONа – Юрія Меленцова. Власне, третя жовта картка була автору гола, наслідком якої стала дискваліфікація на наступний матч з DataArt.
У другому таймі футбол став більш відкритим та живим.

28 хвилина – Михайло Петров з команди АКВЕЛОН порівнює рахунок, після контр-атаки та пасу направо від Дениса Циблієва. 1-1.
Не минуло й пів хвилини, як триходівка у відповідь Кущ-Орехівський-Шеїн знову відновлює нашу перевагу. 2-1.
Через дві хвилини Євген Шеїн оформляє дубль, після сольного проходу по центру і удару в лівий кут воріт. 3-1.
NIX Solutions 5-1 AKVELONЗа 5 хвилин до кінця матчу, комбінація яку розіграли Шеїн та Кущ, закінчується ударом Євгена Шеїна, який оформлює «Хет-трик» у цьому матчі.
На 43 хвилині Євген Шеїн у спробі розвернутися на підступах до штрафного майданчика падає на газон не без допомоги захисника Аквелона, як наслідок суддя призначає штрафний удар. Побачивши, що захисники забарилися, Євген дає пас на Богдана Орєховського, який переправляє його у ворота. 4-1. Фінальний свисток арбітра фіксує нашу перемогу з рахунком 5-1. Наша команда забезпечує собі місце у плей-офф турніру і виходить в 1\4 на другу команду з групи D. груповому) турі IT-ліги V.