NIX Solutions 2 – 2 CLOSE-KNIT TEAM

25 Квітня 2012

Поразка команди Random United у матчі з EPAM Systems гарантувала футбольній дружині NIX Solutions перше місце у групі D. Тим не менш, ніхто і не думав розслаблятися, попереду плей-офф, так що останні два тури групового етапу були чудовою можливістю як слід підготуватися до вирішальних матчів.

NIX Solutions 2 – 2 CLOSE-KNIT TEAMNIX Solutions 2 – 2 CLOSE-KNIT TEAM

Дебют поєдинку вийшов передбачуваним – суперники окопалися на своїй половині поля, самовіддано захищаючись, сподіваючись на контратаки і дальні удари. Слід визнати, що така тактика швидко принесла результат, перший небезпечний момент у матчі виник саме біля наших воріт, але нападник клоузнітовців пробачив нашу оборону, не зумівши як слід потрапити по м’ячу після гарного пасу партнера. Але вже через пару хвилин несподіваний удар метрів з 12, застав зненацька Володимира Клименка і м’яч, зрадливо ковзнувши під ногою воротаря, затріпотів у сітці воріт. 0:1. Вже не дивно нам пропускати першими цього сезону, так було в 4-х із 5-ти зіграних матчів, з одного боку – це погана тенденція, з іншого – хочеться відзначити характер і волю до перемоги біло-зеленої дружини, адже ми ще жодного разу не йшли з поля переможеними у цьому турнірі. Так сталося і цього разу – пропущений гол тільки розлютив нашу команду, темп гри виріс, почали проходити удари, з’явилися перші моменти. Здавалося, що ще трохи – і редути суперників впадуть, але неточність нападників, штанга воріт, самовіддана гра воротаря так і не дозволили відзначитися нашій команді до перерви.

NIX Solutions 2 – 2 CLOSE-KNIT TEAMNIX Solutions 2 – 2 CLOSE-KNIT TEAM

Не бажаючи миритися з таким розвитком події, футбольна дружина Ніксов вже з перших хвилин другого тайму перейшла на тактику з п’ятим польовим, остаточно замкнувши суперника на половині поля. Моментів стало ще більше, але м’яч як зачарований летів куди завгодно, але не у ворота клоузнітовців. Ліміт невдачі був вичерпаний у середині другого тайму – ¦чергове розкочування м’яча біля воріт суперників призвело до того, що Володимир Сенченко не сильно, але точно пробив у кут воріт метрів з 10-ти. 1:1! Порівнявши рахунок, Нікси і не думали зменшувати оберти, при першій же нагоді випускаючи на полі п’ятого польового замість воротаря. Close KNIT Team захищався з останніх сил, але все-таки здригнувся під завісу другого тайму, помилка у передачі на своїй половині поля, перехоплення м’яча – і Женя Шеїн виводить на порожні ворота Антона Куща – 2:1! Проходить пару хвилин, і розіграш найзвичайнішого ауту на нашій половині поля привів до сильного і точного удару нападаючого клоузнітовців у ближню дев’ятку. 2:2. Час, що залишився до кінця зустрічі, біло-зелені провели в атаках, намагаючись вирвати таку бажану перемогу, але цього вечора футбольні боги були не на нашому боці. Прикра нічия – 2:2, вже друга поспіль. Проте після цього туру команда NIX Solutions гарантувала собі не просто вихід у плей-офф, а вихід із першого місця, з чим ми її вітаємо!

P.S. Велике спасибі всім нашим уболівальникам, яких з кожним матчем стає дедалі більше. Приємно грати за такої підтримки. Так тримати!

Миша Боярський почеше вуса,

Зеніт – добре, але краще – Нікси!