NIX Solutions 11 — 2 iTeam

2 Жовтня 2012

NIX Solutions 11 — 2 iTeam

У третьому турі футбольній дружині NIX Solutions протистояв ще один новачок ІТ Ліги – команда iTeam. Перед стартом турніру айтимівці вважалися головним претендентом на останнє місце у групі. Проте всі прогнози вони спростували, розташувавшись на другому місці із чотирма очками. Таким чином, матч із зустрічі головного фаворита та головного аутсайдера перетворився на протистояння двох лідерів групи А.

Вболівальники очікували побачити напружену та цікаву зустріч із непередбачуваним результатом, але рівної боротьби у цьому матчі не вийшло. Вже на 3-й хвилині Нікси вигравали з рахунком 2:0 завдяки точним ударам Артема Маленкіна та Володимира Сенченка. Пройшло всього пару хвилин, і рахунок подвоївся – у воротах iTeam відзначилися Євген Скубач та Богдан Орєховський. Невдалий початок вибив айтимівців із колії, і навіть хвилинна перерва не допомогла їм зібратися та відродити інтригу у матчі.

У середині першого тайму м’яч ще двічі побував у воротах червоно-білих — дублі на свій рахунок записали Маленкін та Оріхівський. 6:0! До кінця першого тайму залишалося всього пару хвилин, але навіть їх вистачило нестримною цього суботнього ранку футбольній дружині NIX Solutions, щоб відвантажити у ворота суперників ще три м’ячі. 9:0! Такого результату не очікували навіть найвідданіші вболівальники біло-зелених.

У другому таймі Нікси зменшили оберти, дозволивши потакувати суперникам, що призвело до двох пропущених м’ячів. На це Нікси відповіли точними ударами Євгена Шеїна та Богдана Орєховського. 11:2 – понад упевнена перемога футбольної команди NIX Solutions! У разі перемоги над Рапідом у четвертому турі, наша команда разом із путівкою у наступний етап гарантує собі перше місце у групі за тур до закінчення групового турніру.