NIX Solutions 10-2 Gameloft

18 Жовтня 2011

Перший тайм

NIX Solutions 10-2 GameloftМи прийшли на гру однією четвіркою і трьома замінами, а Геймлофт прийшов лише з однією заміною, що змусило їх «сушити» гру та грати в основному від захисту. У першому таймі ми діяли за звичною схемою від оборони на контр-атаках. Така схема принесла 3 голи в нашу скарбничку. На другій хвилині матчу, невдалий закид на форварда Геймлофта закінчується перехопленням м’яча в центрі поля Володимиром Сенченком, підробітком та ударом у лівий кут воріт. Далі дванадцятихвилинний «затишшя», в який обидві команди мали по кілька шансів змінити рахунок на табло. Особливо запам’ятався момент Геймлофта, коли після удару з лівого флангу м’яч дивом не влучив у ворота та пішов в аут від перекладини наших воріт. Через хвилину після цього моменту – пас Жені Шеїна на правий фланг атак, де після обробки Богдан Орєховський «дав пирсом» у правий кут воріт. 14 хвилина – 2:0. Ще один гол на рахунку Антона Куща, який отримав закид із правого флангу від Володимира Сенченка і пробив зльоту в дальній кут воріт суперника – 3:0.

Другий тайм

Знову друга хвилина, тільки вже другого тайму. Сенченко підключається до атаки, після невдалого «виносу м’яча» у виконанні воротаря, отримує «скатку» та б’є між ніг захисника та воротаря – 4:0. Хвилиною пізніше настала черга Геймлофт забити перший свій м’яч у цьому матчі. Володимир Кононов отримує закид в атаку на лівий фланг, трохи підробивши відправляє м’яч повз воротаря у правий кут наших воріт – 4:1 на 28 хвилині. 30 хвилина – Оріхівський передає ліворуч на Сенченка, той назад на шестиметрову позначку, удар, рикошет, м’яч відскакує на праву штангу, звідки його і забиває Артем Малєнкін у ворота суперника – 5:1.

36 хвилина – Володимир Сенченко оформляє хет-трик. Прострільна передача з лівого флангу та чіткий удар у правий кут воріт – 6:1. 38 хвилина – Євген Шеїн пробиває повз воротаря, скориставшись метушні та рикошетом у штрафному майданчику – 7:1. 39 хвилина – Артем Малєнкін у своєму стилі пройшов лівим флангом, змістився в центр і пробив у куточок – 8:1. 44 хвилини – Володимир Сенченко відвантажує четвертий гол. Комбінація Сенченка-Шеїн-Кущ-Сенченка на лівому фланзі закінчується викочуванням у центр штрафного майданчика та ударом Володі по центру воріт – 9:1. 48 хвилин – Левон Вадіянц (Геймлофт) отримує розрізну передачу на хід і виходить 1 на 1 з нашим воротарем. Перший удар влучає у праву штангу та відскакує знову на ногу Левону – 9:2. 49 хвилина – Артем Малєнкін оформляє «хет-трик», замкнувши передачу на лівому фланзі після триходівки. Разом переконлива перемога. Два гравці забили 3+ голів. Артем Малєнкін очолює список бомбардирів IT-ліги з 14 забитими голами. Ура!