NIX Solutions 1 — 1 Ciklum

16 Квітня 2013

У 5-му турі футбольній дружині NIX Solutions протистояв один з головних фаворитів IT-Ліги – команда Ciklum.

NIX Solutions 1 — 1 Ciklum

У цьому матчі біло-зелені недорахувалися одного зі своїх лідерів — Богдана Орєховського, котрий не зміг взяти участь у поєдинку.

Варто зазначити, що і Ciklum виставив не оптимальний склад: Владислав Сорока та Максим Вольгуст також не брали участі у грі. Може тому перший тайм і вийшов таким нудним.

Залишившись без своїх лідерів команди основну увагу приділили обороні і не поспішали задіяти в атаці серйозні сили. Нікси зробили кілька спроб вразити ворота суперника ударами з дальньої дистанції, але лише налякали горобців на деревах за спиною Ігоря Салдиги. Назвати ці удари небезпечними моментами язик не повертається.

Перший тайм котився до закономірної нульової нічиєї, але за пару хвилин до кінця біло-зелені на рівному місці відкрили рахунок. Володимир Сенченко обігрався в центрі поля з Олексієм Шуруповим, змістився з м’ячем до брівки та точно пробив у дальній кут, Ігор Салдига врятувати свою команду не зумів. 1:0!

Ciklum активізувався і вже в наступній атаці втратив непогану нагоду зрівняти рахунок, але Володимир Клименко підстрахував наших захисників, завадивши нападнику суперника замкнути передачу партнера на дальній штанзі.

NIX Solutions 1 — 1 CiklumПопри очікування, другий тайм не порадував небезпечними моментами. Ciklum не поспішав розкриватися, продовжуючи грати від оборони, чекаючи помилки біло-зелених.

Нікси діяли трохи активніше, намагаючись закріпити свою перевагу, але створити по-справжньому небезпечний момент не виходило.

Артем Маленкін та Володимир Сенченко були близькі до того, щоб вразити ворота “шпаків” ударами із середньої дистанції, але на останньому рубежі надійно грав Ігор Салдига.

У середині другого тайму Ciklum дочекався свого шансу: три гравці суперника викотилися на нашого самотнього захисника і впевнено реалізували вихід 3 в 1. До кінця матчу залишалося достатньо часу, біло-зелені зробили відчайдушну спробу здобути необхідні три очки, але дотиснути суперника так і не змогли .

Відмінну нагоду забити переможний гол упустив Олексій Шурупов: м’яч пролетів поруч зі штангою після його удару з 10-метрової позначки.

Підсумком матчу стала бойова нічия, яка зберігає біло-зеленим чудові шанси на потрапляння до четвірки найсильніших.