Футбольна дружина NIX Solutions узяла срібло IT- Ліги

17 Червня 2014

У минулу неділю усі віддані фанати футболу із завмираючим серцем спостерігали за найкрасивішою і напруженою грою цього сезону IT- Ліги – фінальною битвою між дружиною NIX Solutions і командою GraceHoppers.
Загострення футбольних пристрастей панувало не лише на полі, де наші лицарі демонстрували чудеса футбольного мистецтва, але і за його межами. Уболівальники були готові на все, щоб надихнути улюблену команду на перемогу! Розмахуючи футбольними шарфами, фанати нашої збірної дружно скандували традиційні кричалки, на ходу вигадували нові і присвячували їх своїм улюбленим гравцям.

На полі ж тим часом відбувалася битва, гідна увійти до підручників футбольної історії. GraceHoppers розпочали з агресивного натиску, двічі прорвавшись до наших воріт і забивши 2 гола. Проте лицарі не звикли відступати перед труднощами і у свою чергу почали тіснити суперника, зумівши переламати хід боротьби. Наші хлопці прорвали оборону супротивника, і капітан дружини NIX Solutions забив перший гол. Підбадьорившись лицарі Ніксов стали грати жорсткіше, намагаючись здолати потужний захист GraceHoppers, тоді як супротивники щосили стримували натиск збірної компанії. Зовсім небагато часу не вистачило нашій футбольній дружині, щоб узяти реванш, і гра завершилася з рахунком 2 : 1 на користь GraceHoppers.

Серебряные призеры IT-Лиги

Серія блискучих перемог привела футбольну дружину NIX Solutions на друге місце чемпіонського п’єдесталу – поздоровляємо наших срібних чемпіонів!

Зіркою ж цього сезону IT- Ліги став гравець нашої збірної під номером 8 – Макс Вольгуст, титул Кращого гравця IT-, що завоював, Ліги. Поздоровляємо Макса і бажаємо йому нових досягнень!

Лучший игрок IT-Лиги