Баскетбольна команда NIX Solutions у I чемпіонаті ХАБЛ

9 Жовтня 2012

Баскетбольная команда NIX Solutions в I чемпионате ХАБЛ

Активні спортсмени, об’єднані однією ідеєю та любов’ю до баскетболу, створили Харківську аматорську баскетбольну лігу. Тринадцять команд-учасниць І-го розіграшу Харківської аматорської баскетбольної ліги вже розпочали боротьбу за чемпіонський титул та кохання вболівальників.

Подібних турнірів ще не було у першій столиці, і у команди NIX Solutions з’явилася можливість залишити свій слід у баскетбольній історії. Перед початком сезону Нікси “обзавелися” тренером і кинулися в бій.

У стартовому матчі ХАБЛ Нікси грали з командою Promodo. Суперники зустрілися на майданчику Інфіза о 20.00. Трибуни були заповнені вболівальниками обох команд. Результат першої чверті 12-15 над нашу користь показав, що треба постаратися, щоб обіграти противника.

Після перерви Нікси вийшли з іншим настроєм. Ігор Коленбетов виявив свої лідерські якості не лише у нападі, а й у захисті, набравши при цьому чотири персональні зауваження у середині другої чверті. Тренерові довелося змінювати малюнок гри, і на поле вийшов Дмитро Полупан, який продемонстрував чудову гру у захисті. На велику перерву команди пішли з рахунком 24-23 на нашу користь.

У третій чверті команда почала грати ще агресивніше, і одразу ж два гравці, Євген Янковий та Андрій Чижов, отримали по чотири персональні зауваження. Уболівальникам довелося понервуватись, бо вже три гравці з восьми присутніх на грі могли припинити грати достроково. Завдяки величезному прагненню перемоги гравців запасу, третя чверть закінчилася з рахунком 12-6 на нашу користь.

Четверта чверть була стресовою для вболівальників та тренерів. Вже на шостій хвилині «Promodo» скоротила відставання до двох очок, але завдяки двом перехопленням Андрія Чижова та вдалим кидкам Сергія Костенка та Олексія Нежельського, Нікси збільшили розрив до комфортних 7 очок. Добили команду «Promodo» сталеві нерви Ігоря Коленбетова та впевнена гра на підборі Дмитра Полупана та Антона Комаревцева. Зустріч закінчилася з рахунком 52-39 на користь NIX Solutions.

Вітємо команду з успішним стартом!