Футбольні баталії 2009

27 Травня 2011

Футбольные баталии

Дедалі більше увагу нашої команди привертають футбольні поля та нещодавні блискучі ігри нашої команди, яка 26 серпня 2009 року організувалася з власної ініціативи хлопців та отримала назву NIX Solutions.

Одразу ж після створення команда впевнено увірвалася в футбольний IT-світ Харкова і балує своїх фанатів перемогами та досягненнями:


2009 рік:
IT-Ліга 2009 – ІІІ місце.
2010 рік:
IT-Ліга 2010 – VII місце.
IT-Ліга 3.0 – VII місце.
2011 рік:
Турнір “Вірта” – ІІ місце
IT-Ліга 4.0 – На шляху до перемоги

IT-Лига 4.0. Початок

До цього турніру наші футболісти готувалися не на жарт. Більше того, підготовкою були зайняті не лише гравці, а й уболівальники. Футбольними суперниками Ніксів стали 15 команд із IT – компаній Харкова. Жеребкування визначило нашу команду до групи “C”. Разом з нами в цій групі опинилися наші давні друзі – команди Ronis та Ciklum, а також досвідчений учасник IT-ліги, з яким на полі Ніксам стикатися поки не доводилося – Akvelon.

NIX Solutions – Ronis

1 гра: 6-3. Перемога NIX Solutions

Наші футболісти не мали часу розслаблятися. Щойно вони встигли зіграти фінальний матч у кубку Вірта, посівши друге місце, як наступного ж дня, 3 квітня, відбувся дебютний матч у IT-Лізі 4.0 – грали з Ronis. Незважаючи на те, що це була перша гра просто неба після тривалої зими, наша команда була відмінно підготовлена ​​і перемогла з розривом у три очки: 6-3.

2 гра: 3-1. Перемога NIX Solutions

У повторній зустрічі з Ronis ми також здобули впевнену перемогу з рахунком 3-1. Після цього матчу наша команда залишила дуже гарне враження про команду супротивників. Хочеться процитувати ідейного натхненника нашої команди Богдана Орєховського: «У стостосотий раз висловлюю свій мега-респект команді Роніс за позитив, адекватність і взагалі за ТРУ, яке вони несуть у житті!»

NIX Solutions – Akvelon

1 гра: 4-2. Перемога NIX Solutions

Нікси довго спостерігали та аналізували попередні матчі нового для них суперника – команди Akvelon. З досвіду ігор, уболівальники очікували побачити цікаві маневри, стратегії та несподівані ситуації. Проте, мабуть, погода перешкодила цьому – на вулиці було похмуро, дощово, і гра була в тон погоді. Натомість турнірну таблицю осяяв рахунок, який був 4-2 на нашу користь. Добре бути переможцем:)

2 гра: 7-2. Перемога NIX Solutions

Матч-відповідь з Akvelon проходив вже в сонячну погоду, але з іншими перешкодами у вигляді дати – 24 квітня. Багато ключових гравців вирішили провести Великдень не на футбольному полі, а з друзями та у родинному колі. Натомість це дозволило нашим запасним гравцям проявити себе та принести команді перемогу з рахунком 7-2.

NIX Solutions – Ciklum

1 гра: 5-3. Перемога NIX Solutions

Зіткнувшись на полі з командою Ciklum, фаворитом турніру останніх двох сезонів, Нікси показали високий рівень гри та обійшли навіть такого серйозного суперника з рахунком 3-5.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *