EPAM Systems 2 – 2 NIX-Solutions

19 Квітня 2012

На повторну зустріч з хлопцями з ЄРАМ’у наші футболісти виходили у новій формі та ослабленому складі. Травми підкосили Женю Шеїна, Артема Маленкіна та Вову Клименко, а нагальні справи змусили Женю Скубача також пропустити поєдинок. У той час як EPAM виставив проти лицарів Компанії 2,5 четвірки та два воротарі. Також цікавою подією став той факт, що Close KNIT Team матчем раніше відібрав 3 очки у Рандомівців і лише заплутав ситуацію у нашій групі.

EPAM Systems 2 - 2 NIX-SolutionsEPAM Systems 2 - 2 NIX-Solutions

Перший тайм

Розводити з центру поля випало НІКС. Оскільки команди зустрічалися двома тижнями раніше, то розпочали матч без розвідки. Перші хвилин десять пройшли в рівній боротьбі, з одним півмоментом у ЄПАМівців: їхній гравець зміг відірватися від захисника і пробити по воротах, але Микола Шевченко парирував удар. Декілька разів із середньої дистанції удари завдавали гравці як однієї, так і іншої команди. А ближче до середини НІКСи прогаяли 100%-й момент розмочити рахунок у матчі: Богдан Орєховський віддає пас зі своєї половини на Антона Куща, Тоша в дотик повертає м’яч, Богдан б’є з льоту і не влучає у порожні ворота! За цей час ЕPAM відповів лише парою неточних ударів із середньої дистанції. Наступні хвилин 5 ознаменувалися рівною позиційною боротьбою в основному в центрі поля, що завершилися найгострішим прострілом від НІКСів, але захисник EPAM’а в останній момент перевів м’яч на кутовий, не дозволивши відзначитись Жені Дерев’янко. Кінцівка пройшла за нашими хлопцями: спочатку НІКСи небезпечно розіграли штрафний, а після наш капітан, забутий захисниками EPAM’у під час розіграшу кутового, завдає удару з 10-ти метрів, але не влучає у ворота. Незабаром свисток на перерву після 25 хвилин протистояння зафіксував нульову нічию.

EPAM Systems 2 - 2 NIX-SolutionsEPAM Systems 2 - 2 NIX-Solutions

Другий тайм

EPAM Systems 2 - 2 NIX-SolutionsEPAM Systems 2 - 2 NIX-Solutions

Післямова

Дуже важкий матч, справжнє бойове хрещення для наших новачків. Велике дякую нашим уболівальникам, за те, що прийшли підтримати нас у не зовсім футбольну погоду і до останнього вірили у нас! Ще раз радіємо виходу біло-зеленої дружини NIX Solutions у плей-офф стадію турніру, і, звичайно ж, окреме спасибі гравцям EPAM Systems – з вами було дуже цікаво боротися!