Геть футбольне прокляття!

6 Червня 2011

Футболісти питали себе:
– Прокляття, ти повернувся?
– Ні, я на мить зазирнуло в гості.

Обе команды отчаянно боролись за победу!

Обидві команди відчайдушно виборювали перемогу!

Старания футболистов принесли свой результат!

Старання футболістів принесли свій результат!

Повернемося на секунду до минулого. Два попередні турніри IT Ліги обривалися в ¼ фіналу. Успішному груповому етапу приходило на зміну образливу поразку в чвертьфіналі, наші футболісти вже подумали, що це футбольне прокляття :) Але не тут було…

У спекотний суботній вечір 4 червня було особливе бажання перервати замкнене коло та подолати цю неприємну для нас традицію. Перший тайм – як по тонкій нитці над прірвою – спочатку гол у ворота GlobalLogic від Богдана Орєховського, потім образливий автогол у свої ворота та рахунок став нічийним.

Розуміючи, що у чвертьфіналі другого шансу не буде і все вирішує другий тайм, обидві команди відчужено водили м’яч по всьому полю. Команда GlobalLogic скористалася миттєвою перевагою і м’яч опинився у воротах команди NIX Solutions – 1:2 на користь суперника. Однак традиція IT ліги 4.0 взяла гору – НІКС зібралися і розігралися на повну силу. Фан-зона НІКС також не змусила себе довго чекати, розігрівшись напруженою грою першого тайму і підтримували НІКС як тільки могли. І що ви думаєте? – Результат чудовий – гол, гол, ще один гол, і ми перемогли з рахунком 5:2. Браво НІКСи! Respect та поважуха нашим футболістам!

P.S. Особливо дякуємо команді GlobalLogic за гідне суперництво у матчі!

Вперед за победой!

Уперед за перемогою!

НИКСы на высоте!

НІКСи на висоті!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *