Дев’ятий тур I Чемпіонату ХАБЛ

3 Грудня 2012

В цьому турі нашими суперниками були баскетболісти з “Green Teaм”.

Вже в перші хвилини гри стало ясно, що легкої перемоги жодна з команд не отримає. Нікси досить результативно провели десятихвилинку, але і “зелені” не відставали. В результаті обидві команди набрали по 12 очок.

Після короткої перерви “Green Teaм” почали активніше і вирвалися вперед на п’ять пунктів. На майданчик вийшов Ігор Коленбетов, що не до кінця відновився після травми, який відразу ж двома точними триочковими кидками вивів нашу команду вперед. Атаки Коленбетова підтримували Нежельской і Солодовник. Перша половина закінчилася з рахунком 21-25 на користь Ніксов.

У третій чверті роль забивного узяв на себе Сергій Костенко, а Коленбетов додав ще два вдалі далекі кидки. Проте “Green Team” виграли третю чверть з мінімальною перевагою: 16-15.

На початку останнього періоду Костенка отримав п’яте персональне зауваження, Коленбетов не зміг продовжувати гру в тому ж темпі із-за своєї травми, і Нікси почали здавати позиції, до кінця матчу заробивши всього 5 очок.

«Green Team», у свою чергу, зібралися з силами і змогли отримати в останній чверті 15 очок.

Фінальний рахунок зустрічі 45: 52. Попереду “NIX Solutions” чекає гра з лідерами чемпіонату, командою “Феррум”. Бажаємо Ніксам вдалої гри!