Close KNIT Team – NIX-Solutions

5 Квітня 2012

Календар показував останній день першого місяця весни 2012 року, а лицарі і богатирі Круглого М’яча виходили на свою третю битву в IT-Лізі VI як лідер групи «D». А ось їх молодий, амбітний та досі незнайомий суперник Close KNIT Team займав протилежний полюс турнірної таблиці. Проте свої стартові матчі Team’івці поступилися з мінімальним рахунком, і тому ми усвідомлювали, що в жодному разі не можна розслаблятися, тим більше, що один із наших найсильніших гравців через перебір жовтих карток не брав участі у поєдинку.

Перший тайм

Розводити із центру поля випало нашим суперникам. І практично перша ж їхня атака ледь не увінчалася успіхом (ну люблять у цій IT-Лізі наші хлопці понервувати вірних уболівальників на старті матчів!): нехитра стіночка на своїй половині поля, ривок по флангу та гострий пас у центр. Коля Шевченко, що грамотно зайняв позицію, завадив точно замкнути передачу, за що отримав легкий нокдаун: суперник, що пішов до кінця і не прибрав ногу, зарядив коліном якраз в обличчя нашому голкіперу. На честь нападника, той відразу ж вибачився перед нашим воротарем. Через пару хвилин суперник розігрує кутовий, нав’язує силову боротьбу у нашому штрафному майданчику, результатом якого з’явився пас на 6 метрів на ніким не прикритого КлозКНІТТимівця. Проте наш воротар №15 блискавично виходить із воріт, тим самим скорочуючи кут обстрілу і не дозволяючи суперникам повести у рахунку, приймаючи удар на себе. І буквально в наступній атаці НІКСи забивають гол: Богдан Орєховський віддає пас лівим флангом на капітана, той дає простріл у штрафний майданчик, де захисник суперника невдало зрізає м’яч у свої ворота. Хвилин через п’ять суперник ледь не порівнює рахунок: позиційна помилка нашої оборони призводить до того, що нападник Close KNIT’а опиняється в гордій самоті на дальній штанзі володінь Колі Шевченка та лічені сантиметри не вистачило йому, щоб замкнути простріл. Одразу ж після цього слідує найнебезпечніший випад від біло-зелених: Жека Шеїн завдає щільного удару по воротах, який парирує голкіпер суперника, а Тоша Кущ, що наспів на відскок, примудряється з півметра не потрапити у ворота. НІКСи не зменшують обертів: наступні хвилин п’ять проходять із впевненим контролем м’яча наших хлопців. Вова Сенченко починає пристрілюватись із середніх позицій. Суперник створює лише один гострий момент, але Микола встигає до м’яча раніше нападаючого Close KNIT Team’а. А в наступній атаці капітан віддає пас направо Жені Шеїну, той у дотик робить простріл у штрафний майданчик, а Богдан Борисич приносить атаці логічне завершення. Третій гол у ворота супостатів не змусив довго чекати: Ігор Дербенєв відпасовує м’яч на Женю Скубача, той віддає в дотик на ще одного новачка команди – Женю Дерев’янко. Женя першим торканням зупиняє м’яч, а другим із досить гострого кута посилає круглий снаряд у дев’ятку воріт суперника, не залишаючи шансу воротареві Close KNIT’a. Цей маленький шедевр – перший м’яч для Євгена у команді NIX Solutions та віримо, що не останній! Суперник спробував відразу ж скоротити відставання в рахунку, але Микола Шевченко вкотре грає у рамці воріт, не дозволяючи себе переграти. А під завісу тайму наші хлопці забивають 4-й м’яч, який став копією 2-го. Цього разу відзначився капітан Володимир Сенченко. На цьому перший тайм завершився; незважаючи на серйозну підтримку своїх уболівальників – один із них, крім назви своєї команди, умів кричати ще цілих чотири слова («Упади!», «По ногах!» та «Фу!») – Klose KNIT Team не виправдав їхніх надій.

Close KNIT Team – NIX-SolutionsClose KNIT Team – NIX-Solutions

Другий тайм

У перерві хлопці послухали наставника, а Вова Клименко традиційно змінив Миколу Шевченка у воротах. Другий тайм виявився набагато меншим на голи, ніж його попередник, але не на події. У перших хвилинах суперник перевірив далеким ударом пильність Ірокеза (Вова впевнено відвів загрозу, вибивши м’яч кулаками), а НІКСи відповіли небезпечним прострілом та штангою – Антон Кущ перехопив м’яч на половині поля суперника, вийшов віч-на-віч, переграв воротаря, але не влучив у ворота . За кілька хвилин м’яч після удару Богдана Орєховського проходить за лічені сантиметри від воріт. У наступному епізоді Женя Шеїн прокидає м’яч у «будиночок» захиснику жовто-чорних, але Бодя намагається зіграти в дотик, і захисник виносить м’яч на кутовий. І тут НІКСи нагадують, що розіграш кутового в їх виконанні – небезпечна зброя: суперник припускається позиційної помилки, м’яч відкочується на 10 метрів, звідки Вова Сенченко завдає чудового удару (удостоєний подвійного повтору в кліпі ;) ), знявши павутину з прав усілякі сумніви щодо переможця у сьогоднішньому матчі. За кілька хвилин суперник, щоправда, забив гол престижу – простріл невдало замкнув у власні ворота Павло Мішин. Ще через пару хвилин наш капітан заграється, втрачає м’яч, і суперник отримує вихід віч-на-віч, який, на щастя, не реалізовує. В останню п’ятихвилинку Жека Шеїн спочатку в гарному підкаті блокує удар суперника, а потім йому не вистачає лічені сантиметри, щоб замкнути простріл капітана. Незабаром фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу футбольної дружини NIX Solutions.

Close KNIT Team – NIX-SolutionsClose KNIT Team – NIX-Solutions

Післямова

У поєдинку з Close KNIT Team’ом чекаємо розгрому ворожої торсиди нашими вірними вболівальниками – якщо вже три чарівні дівчата змогли практично на рівних змагатися з багаторазово переважаючими крикунами Close KNIT’а, то повний склад не залишить їм жодних шансів, а вам забезпечимо!