4 і 5 тури I Чемпіонату ХАБЛ

7 Листопада 2012

У Харкові триває I Чемпіонат Харківської аматорської баскетбольної ліги(ХАБЛ), в якому команда NIX Solutions бореться за право виходу в “Фінал Чотирьох”.

NIX Solutions vs Stacy Patton

4 и 5 туры I Чемпионата ХАБЛУ 4 турі І Чемпіонату ХАБЛ баскетболістам “NIX Solutions” протистояла команда “Stacy Patton”, що займала останнє місце в турнірній таблиці.

Перша чверть була вдалою для Ніксов, попри те, що у нашої команди була нестача гравців. Результативні передачі Олексія Нежельского і вдалі кидки Ігоря Коленбетова змусили понервувати суперника. Рахунок 10-15 в нашу користь.

На другу чверть гравці “NIX Solutions” вийшли, немов все вже було вирішено в цій зустрічі. Суперники ж були готові піти на все, щоб добитися поліпшення своєї позиції в чемпіонаті. Команди пішли на велику перерву з рівним рахунком 26-26.

Третя чверть показала, що одна п’ятірка гравців не може грати увесь матч. Атаки Ніксов були менш результативними, в захисті гравці недопрацьовували, позначалася втома і “коротка” лавка запасних. Рахунок 36-33 на користь “Stacy Patton”.

У четвертому періоді команда суперника діяла з величезним натиском, і втомлені Нікси не змогли їм нічого протиставити. Зустріч закінчилася з рахунком 50-39.

NIX Solutions vs Tampliers

У 5 турі баскетбольній дружині “NIX Solutions” належало зустрітися з одним з лідерів чемпіонату – командою “Tampliers”.

4 и 5 туры I Чемпионата ХАБЛСуперники відразу продемонстрували свою силу, вигравши вкидання і відкривши рахунок. Атаки “NIX Solutions” з будь-якої позиції закінчувалися невдачею. Рахунок першої чверті був невтішним: 18-4. Другий період пройшов не краще, і за підсумками першої половини гри Нікси програвали 38-13. Команди помінялися кошиками, і почалася третя чверть, підсумком якої став рахунок 47-19. Наші гравці зрозуміли, що необхідно міняти стратегію гри.

У останньому періоді Нікси продемонстрували абсолютно іншу гру: активний захист, точні передачі, зміна позицій гравців без м’яча в атаці – і виграли завершальну чверть з рахунком 11-17. На жаль, цей результат вже не міг нічого змінити, і зустріч NIX Solutions з лідерами Чемпіонату ХАБЛ закінчилася з рахунком 58-36.

Сподіваємося, що в наступних матчах Нікси покажуть таку ж приголомшливу гру, як в останній чверті зустрічі NIX Solutions vs Tampliers!