WordPress Meetup #4

10 Січня 2018

Кінець 2017 видався насиченим — ми провели цілу серію освітніх івентів від NIX Solutions. Заключним став WordPress Meetup, а саме вже четверта зустріч комьюніті :).

Першим речником івента став Юрій Наливайко з темою “Розробка плагіна 80-го рівня”. Доповідач розповів про добрі практики при розробці плагінів. Відповівши на проміжні питання аудиторії, Юрій перейшов до розгляду структури плагіна на базі стандарту PSR-0. Останню частину доповіді спікер присвятив технології “Plug and play”, оновлюваності, шаблонам та локалізації. Після такої щільної доповіді учасники вирушили на каву-брейк — зарядитись кавою, обговорити почуте з уже знайомими хлопцями та налаштуватися на другу порцію корисної інформації.

А другу порцію, присвячену темі “Ефективні методи збирання Landing-сторінок”, підготував Олександр Прокопенко. Спікер розповів учасникам про інструменти та підходи, які допомагають швидко та якісно будувати лендинги, а також відповів на запитання зали.

Дискусій на WordPress Meetup’ах завжди багато, тому на учасників івента чекав традиційний блок питань та відповідей зі спікерами івента. Після цього Юра та Сашко отримали плюшеву вапу, а щасливчики із зали — паровозики “Train Your Brain” :).

До зустрічі навесні на WordPress Meetup #5, друзі! А поки що ви можете поділитися враженнями, побажаннями та пропозиціями в акаунтах WordPress Meetup-ком’юніті в Facebook і Twitter (а заразом і подивитися фотозвіти та відео івентів :)). Якщо ж ви думаєте про те, щоб переміститися з крісла учасника на сцену і виступити з доповіддю на наступному мітапі, обов’язково розкажіть нам про це у повідомленні на нашому сайті.