WordPress Meetup #2

11 Березня 2016

Понад триста прогресивних харківських WP-розробників, актуальні доповіді про нові віяння сфери, смачні кави-брейки та нова крута локація – так і мають відбуватися зустрічі WordPress-ком’юніті від NIX Solutions. Нещодавно ми зібралися вже вдруге, щоб перерізати червону стрічку WordPress Meetup #2, дізнатися про новини світу WP та познайомитися з цікавими людьми.

Друга зустріч нашої WordPress-спільноти пройшла у стінах затишного креативного простору Fabrika.space, де гості конференції могли розташуватися на м’яких пуфах для ще більш домашньої та душевної обстановки та влаштувати афтепаті у барі на першому поверсі :).

Як і на Meetup #1, першим виступив Євген Котельницький. Доповідь з інтригуючою назвою «Як отримати чорний пояс WordPress?» містив безліч корисної інформації: Женя поділився своїм досвідом та розповів про масу WP-лайфхаків. Гості конференції дізналися про навички, якими повинен мати WordPress Гуру (junior, middle, senior) та етапи зростання WP-розробника. Також доповідач поділився секретами апгрейду від рівня дрібного фрілансу до участі у масштабних Open Source проектах та описав старт успішної кар’єри у великій компанії галузі.

Поки гості конференції ділилися враженнями про перший виступ та нову локацію на солодкій кави-брейку, другий спікер Микита Юров активно готувався до виходу з доповіддю «Інструменти WordPress-розробника». Микита розповів про популярні сервіси, інструменти та плагіни, без яких не обійтися сучасному WordPress-розробнику в щоденній роботі. Доповідач допоміг хлопцям розібратися, як можна прискорити, здешевити та полегшити процес розробки, а також позбутися рутини.

На WordPress Meetup #2 наші спікери побачили, що таке “ліс рук” і, звичайно, відповіли на всі запитання гостей конференції. Діти, які поставили найцікавіші питання, отримали спеціальні призи – річні підписки на IDE від JetBrains. Автори семи найпопулярніших репостів тепер п’ють чай з крутих WordPress-кухлів.

Після конференції хлопці влаштували афтепаті у затишному барі на першому поверсі Fabrika.space, щоб поспілкуватися з новими знайомими та поділитися враженнями про WP-вечір за келихом чогось смачного :).

Дякуємо всім учасникам WordPress Meetup #2! Чекаємо на вас на третій конференції, щоб разом робити зустрічі WordPress-ком’юніті чудовою традицією.