WordPress Meetup #1

13 Лютого 2015

Платформа WordPress з кожним днем стає все більш затребуваною, і WP-розробники Харкова вже давно мріяли про можливість зібратися разом та обговорити актуальні проблеми сфери.

NIX Solutions здійснило мрію харківського WordPress-ком’юніті та наприкінці січня провело WordPress Meetup #1 у затишній конференц-залі СК “Металіст”: з цікавими доповідями справжніх гуру, гарячими дискусіями на професійні теми та, звичайно, солодкими кава-брейками.

Відкрив зустріч Євген Котельницький, який розповів про точки входу, роутинг, систему хуків, моделі даних, базові абстракції та багато іншого в своїй доповіді “Як влаштований WordPress”.

Дмитро Кузовлєв у доповіді “Коротко про верстку тем” відповів на безліч актуальних питань: З чого складається тема? Навіщо потрібна дочірня тема? Що таке ієрархія шаблонів? Які тонкощі підключення CSS & JS? Навіщо не варто використовувати functions.php?

Микита Юров завершив вечір докладною розповіддю “Google Analytics + WordPress”: про налаштування коду відстеження, плагіни, відстеження подій тощо.

Наприкінці вечора NIX Solutions нагородило авторів семи найпопулярніших ріпостів: учасники отримали в подарунок унікальні WordPress-кухлі.

Автори ж найкращих на думку доповідача питань отримали річні ліцензії на PhpStorm від JetBrains.

Дякуємо всім учасникам WordPress Meetup #1 і до зустрічі на наступній конференції!