Весняний пікнік у сімейному колі

19 Травня 2011

У когось травень асоціюється зі святом праці та піонерами, у когось – із запахом тюльпанів та бузку. У тих, хто працює в НДКС, цей весняний місяць насамперед пов’язаний із традиційним сімейним корпоративом

у форматі «пікнік на траві», на який усі хлопці приходять зі своїми половинками, дітьми, дружинами та чоловіками. На цих святах ми знайомимося з сім’ями одне одного, дізнаємось ближче людей, з якими ми робимо спільну справу.

Цього року свято проходило 14 травня. Травневий день видався сонячним та ясним, і атмосфера свята була сімейною та теплою. Темою корпоративу були пори року, тому всі спортивні ігри майовки були присвячені якомусь із сезонів, і називалися Іграми Всесезоння. В іграх могли взяти участь всі бажаючі. Ті, хто все ж таки вирішив поніжитися на весняному сонечку, поспілкуватися з друзями та не брати участь у змаганнях грали у дартс, волейбол, футбол, бадмінтон. Запалювали нашу дружню компанію аніматори у костюмах усіх чотирьох сезонів: зимовий Дід Мороз, весняний Піонер, літній Турист та осінній Грибник. А щоб батьки могли відпочити, для дітей було організовано дитячий садок з аніматорами.

Конкурси

Початком свята, за традицією, був сніданок, тости і відкриття Ігор Всесезоння. Поки діти грали в міні-дитсадку з аніматорами, дорослі об’єднувалися в команди і готувалися до участі в іграх. Назви, які вигадали собі команди, були забавні – «Каленвал», «Гладіолус», «Голий мужик», «Тагіл», «Синка», «Зірочки», «Ех, яблучко», «Скай», «Монохромні друзі». Учасники спортивних змагань мали битися в бою сніжками, зіграти віниками у футбол, доставити підводника на санках із зими в літо, переодягнувши його в ласти та маску, пробігти по калюжах у тазіках замість взуття.

Весенний пикник в семейном кругу

Капітани команд уважно слухають умови конкурсів

Весенний пикник в семейном кругу

Команда “Скай” повторює свій девіз

Весенний пикник в семейном кругу

Інші хлопці просто відпочивають на сонечку :)

Весенний пикник в семейном кругу

Веселився кожен – і молоді … і дуже молоді :)

Футбол віниками

Фаїна Раневська казала, що збочень буває лише два: хокей на траві та балет на льоду. Цей конкурс сміливо можна зарахувати до третього.

Бити по м’ячу віниками було не так легко, але ми намагалися здобути перемогу над командою-противником навіть хитрими хитрощами :). Команди боролися по парах, і найвидовищнішою виявилася гра між чоловічою та жіночою командами, коли тендітні HRи бився з потужним складом команди «Голий мужик». Матч закінчився з дружнім рахунком 1:1, і всі залишилися задоволені.

Весенний пикник в семейном кругу

Піонер-суддя розігрує м’яч

Весенний пикник в семейном кругу

“Монохромні друзі” захищають ворота

Весенний пикник в семейном кругу

Епік-матч. “Голий мужик” vs Збірна HR

Із зими – у літо

Щоб доставити підводника із зими в літо, ньому треба було, як мінімум, знайти легкого підводника та сильних везучих, бо як транспорт використовувалися санки. Нас охопив такий азарт, що по траві санчата їхали, мабуть, швидше, ніж льодом. Найвеселіше було тому, хто грав роль підводника – він покатався на санчатах і приміряв ласти та маску :)

Весенний пикник в семейном кругу

Санки по траві ковзали навіть краще, ніж по льоду :)

Весенний пикник в семейном кругу

“Підводники” раділи найбільше

Осінній марафон

На десерт залишилася місія пройти калюжами, одягнувши на ноги тазики і взявши до рук парасольки. Тут були навіть елементи командної роботи, тому що в одному тазі стояли ноги відразу двох людей, і крокувати треба було всім разом :)

Весенний пикник в семейном кругу

Ведучі показують, як саме потрібно ходити по воді

Весенний пикник в семейном кругу

Хлопці завжди підтримували дівчаток

Весенний пикник в семейном кругу

Команди не забували ховатися під парасольками від уявного дощу

Конкурс шашлику

Щоб сили не залишали нас під час ігор, у перервах нас годували відмінним обідом з піци, курки, гамбургерів і хот-догів у комплекті зі смачним пивом напоями, що зігрівають. Але ми й самі майстри кулінарних шедеврів, тому на майовці завжди проводиться конкурс шашлику, який оцінює журі та яким ласують усі присутні. Найсмачнішим цього року виявився шашлик «Голих мужиків» та команди з трьох напрямків – офіс-менеджерів, бухгалтерії та HRів. Переможці здобули величезну пляшку вина.

Весенний пикник в семейном кругу

Підготовка до конкурсу шашлику триває повним ходом

Весенний пикник в семейном кругуКоманди по-різному представляли свій витвір журі

Після закінчення змагань та підрахунку результатів команди отримали заохочувальні призи, а четверо найкращих отримали і головні сезонні призи – зимові банани та мандарини, осінні груші, яблука та виноград, весняні консервовані фрукти, літнє морозиво.

У фіналі свята ми загадували бажання і запускали в повітря багато повітряних кульок. Весняний вітер підхопив їх і закружляв у різнобарвному хороводі. А ввечері нас застав гарний травневий дощик, але оточені дружнім теплом і зігріті міцними напоями, ми цьому тільки зраділи.

Весенний пикник в семейном кругуЗагадуємо бажання і готуємося запускати кульки в небо

Кульмінацією свята стала традиційна сімейна фотографія. Щороку після Маївки ми вішаємо її на стіни нашої компанії, ще довго підколюємо один одного смішними моментами зі свята та з нетерпінням чекаємо наступного травня.

Весенний пикник в семейном кругу

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *