Веселощі в Місті Розбійників на 22-й День народження NIX Solutions

19 Вересня 2016

Хей-хей-хей, благородні розбійники, хвацько повеселилися ми на 22-му Дні народження NIX Solutions! Це була наймасштабніша афера в історії Outlaw City, і мешканці міста ще довго згадуватимуть про наші гуляння :).

Між Шервудським лісом, островом Тортуга та землями Сицилії розкинувся галасливий Outlaw City. Правлять їм найблагородніші розбійники всіх часів і народів: Робін Гуд, Малютка Джон, Брат Тук, Джек Горобець, Вільям “Freeeedom” Уоллес на прізвисько Хоробре Серце, дон Дієго де ла Вега на прізвисько Зорро та Соловей-розбійник.

Весело живеться місцевим бандам, проте є ложка дьогтю і в цій бочці меду: бурхлива діяльність злодійського Ноттінгемського шерифа псує життя всім мешканцям Outlaw City.

Хрещені батьки Outlaw City вперше зібрали в місті одразу 30 лихих та благородних банд для операції “Посоромлення шерифа”! Їм треба було роздобути якнайбільше золота на землях Шервуда, Сицилії та Тортуги, викупити у Гая Гісборна компромат на шерифа і змусити зухвальця зректися значка.

Прибувши до міста, банди хотіли похвалитися своїми розбійницькими талантами і правителі дали їм по 30 секунд на виставу. Кожна шайка здивувала по-своєму, намагаючись перевершити інших спритників, і після всіх вистав батьки Outlaw City назвали 3 найбільш артистичні банди.

Шайка “Робін Гоп” довела, що молоде покоління розбійників живе за законом “Віджимай, роздавай”. За це хрещені батьки Outlaw City удостоїли банду третього місця.

Друге місце зайняли “Крекери”: розбійники розповіли історію про ботанів-хакерів і такого собі Серьожу, який з’явився з милицею і зруйнував важко зведену “стіну” коду.

Перше місце посіла зграя “Обличчя зі скрамом”: розбійникам вдалося не лише хвацько відгупати Дарта Вейдера за всіма Scrum’поняттями, але й добити нещасного ретроспективою.

Правителі міста вручили бандам багаті нагороди, і від дзвону монет розбійники пожвавилися: усім не терпілося якнайшвидше спустошити кишені багатіїв і використати награбоване проти підлого шерифа.

Спочатку банди мали пройти посвяту в розбійники. Діючи як єдине ціле і зробивши ставку на логіку, а не фізичну силу, шайкам знайшли ключі від кайданів і здійснили спільну втечу з-під варти.

На кону було право самим встановлювати беззаконня в Місті Розбійників, і банди взялися за справу: вони спритно перетворили на свою здобич усіх куріпок сера Гая, обчистили скарбницю шервудського барона, в обмін на золото допомогли сицилійським донам сховати докази від лягавих і забезпечили перемогу в морському бої корсарам Тортуги.

Найудачливіші розбійники зустріли вправного наперсточника, зіграли в кості з місцевими шахраями і примудрилися розшукати в глибині лісу особливо небезпечних злочинців — за це бандам дісталися бонусні золоті. Особливою ж увагою банд користувалися портові жінки: розшифрувавши значення татуювань на їхніх тілах, джентльмени удачі отримали цінні додаткові монети.

Розбійники ніколи не проти випробувати удачу, особливо якщо це обіцяє їм золото. Поки банди набивали кишені монетами багатіїв, їхні друзі робили ставки в розбійницькому тоталізаторі: яка шайка першою прийде до фінішу, кому вдасться впоратися з найскладнішим випробуванням, хто здобуде найбільше золотих монет?

Частина розбійників охороняла головну галявину міста від “шісток” шерифа: щоб бути в бойовій готовності, вони вправлялися в піратських лайках, малювали портрети бандитів та відточували майстерність грабувати банк.

Тим часом хрещені батьки міста оцінили облаштування табору кожної з тридцяти шайок – тут гостей зустрічали за всіма розбійницькими законами. У притонах правителі осушили ріг достатку з ярлом усіх вікінгів, пройшли майстер-клас з віджиму мобіли, покуштували Челябінський мохіто в Школі пацандобля і побували в бандитському садку.

Розбійники табору “Outlaw” поставили на вхід охорону, яка обшукала правителів та попросила залишити всі заборонені речовини на вході, адже у притоні було достатньо “щастя” власного виробництва. Батьки міста оцінили гостинність “Outlaw” та кримінальний танець, підготовлений спеціально до їхнього приходу, та віддали табору 3-е місце.

У таборі “Приймаємо розбійників оптом” правителям міста дали по чарівній пігулці, адже вони потрапили в бандитську психіатричну лікарню з попереджувальною табличкою на вході “Можете увійти, але можете не вийти”. В одного з пацієнтів виявився характерний для розбійницького світу розлад особистості: у своїй підсвідомості він був Робін Гуд. Правителі провели інспекцію установи і дали притону “Приймаємо розбійників оптом” 2-е місце.

Перше місце правителі Outlaw City віддали відразу двом бандам: Butchers та Мертвим Кроликам. Місцевий коп розповів, що в Районі п’яти вулиць розвелося забагато злочинців, і їм уже тісно, провів екскурсію місцями, відомими своїми кривавими майстрами — Butcher Shop, Barber Shop та ломбард Old Dirty Buyer, а також познайомив зі служителями St. Leonardo Church. Як виявилося, церква оголосила війну злочинцям з “Butchers”, і батьки міста мало не стали свідками справжньої різанини.

Коли шайки отримали досить золота для викупу компромату, їх ватажків чекало останнє випробування — шлях ватажка. Капітан банди “Приймаємо розбійників оптом” першим роздобув усі ключі від міста — тепер спритник і сам зветься хрещеним батьком Outlaw City.

На радощах від успішної афери банди пустилися стирати підошву чобіт у джизі під улюблені розбійницькі пісні у виконанні запрошених музикантів.

Джига джигою, проте бандам не терпілося якнайшвидше побачити на сцені благородних правителів Outlaw City. Хрещені батьки міста привітали розбійників з успіхом операції “Посоромлення шерифа” та нагородили банди, які внесли до громади найбільший куш.

Загони отримали від батьків міста те, про що розбійники, корсари та мафіозі не наважувалися мріяти навіть після п’ятого кухля рому в таверні:

спритники “Ліги несправедливості” зайняли 5 місце і тепер стріляють із розбійницького мушкету

розбійники з “Outlaw” посіли 4 місце та нагороду за свої успіхи отримали шпагу Зорро

банда “Що, потрапило?” зайняла 3 місце і тепер може похвалитися мечем Хороброго Серця

зграя “Приймаємо розбійників оптом” стала володарем 2 місця та арбалета Малютки Джона

небезпечний “Загін головорізів” посів 1 місце і як нагороду за успіхи отримав лук, сагайдак і стріли самого Робіна Гуда.

Володарі полум’я запалили на честь нашої перемоги над шерифом вогонь, та такий яскравий, що його бачили жителі навіть найглухіших околиць Шервуда, Тортуги та Сицилії!

Коли на головній сцені Outlaw City запалювали Brutto, а потім і Ляпіс-98, розбійники стерли підошву дюжини чобіт і спустошили засіки всіх таверн в окрузі!

Пляшіть джигу, братики! Правителі Міста Розбійників пишаються вами — тепер гаманець багатія порожній, наші схованки сповнені золотом, а Outlaw City вільний від шерифа! Нехай же багатства самі перебираються до наших кишень, кості завжди падають на стіл шісткою вгору, а в тавернах ель ллється рікою!