ThinkPHP #9. ThinkWP!

1 Серпня 2014

На дев’ятій конференції ThinkPHP, присвяченій питанням WordPress- розробки, ми розширювали горизонти своїх знань і знайомилися з однією з найпопулярніших CMS-систем

Ця зустріч проходила в традиційному для ThinkPHP форматі, з цікавими доповідями, живим обговоренням “наболілих” питань і невимушеними знайомствами під час кави-брейків.

У перерві між доповідями головний організатор конференції, Антон Шевчук, презентував свою книгу – підручник “jQuery для початківців”. Кожен гість ThinkPHP міг придбати книжку за символічну ціну – засоби, виручені від продажу, призначені для фонду ThinkPHP. Щасливі володарі підручника обступали Антона з усіх боків, щоб отримати автограф автора на обкладинці :).

Говорять, що знання – це головне багатство. Якщо так, то усі гості дев’ятої конференції ThinkPHP значно розбагатіли, адже з ними поділилися своїми знаннями і досвідом три CMS- експерта :

Євген Котельницький розповів про Архітектуру великих WordPress сайтів : про правила побудови великих WordPress- сайтів і архітектури веб-сайтів в цілому, а також розібрав приклад гнучкої і масштабованої архітектури для WP- сайту.

Олексій Куфлієвський посвятив свою доповідь темі Ecommerce в WordPress: огляд існуючих рішень і досвід їх кастомізації; розробка власних рішень під потреби клієнта; життєвий цикл проекту.

Нікіта Юров освітив проблему WordPress SEO:базові дії з пошукової оптимізації для WordPress-сайту иі приклади рішень типових seo- проблем для сайту на WP.

Наші CMS- гуру вирішили не зупинятися на досягнутому: хлопці пропонують усім розробникам, небайдужим до WordPress, надалі проводити зустрічі у форматі WordPress Meetup, окремо від ThinkPHP.

Усі, кому цікавий WordPress, можуть підписатися на новині з життя харківської WordPress Meetup групи по посиланнях:

  • Сайт WP співтовариства- https://wp.org.ua/
  • Meetup.com група