ThinkPHP #15

7 Грудня 2017

Нещодавно відбувся вже п’ятнадцятий — як приємно це звучить — івент нашого ком’юніті. Волею нагоди дата конференції співпала з Днем студента, а оскільки свята ми любимо, підготувалися до зустрічі з усією душею. Втім, як завжди :).

Під час традиційного брейнсторму наша команда вирішила, що цього разу на сцені ThinkPHP виступлять лише запрошені спікери. Оголосивши про прийом заявок у наших облікових записах у Twitter і Facebook і отримавши величезну їх кількість, ми були приємно здивовані ентузіазмом. Як не радіти, коли хлопці, які приходять на кожну нашу зустріч як учасники, виросли настільки, що вже готові зайняти своє місце у ролі спікерів? :)

Першим спікером п’ятнадцятої зустрічі став Максим Корабельський, який піднявся на сцену ThinkPHP вже вдруге. У своїй доповіді “Що не так із сучасним фронтендом” спікер розповів, як писати якісні та легко підтримувані JS-додатки, та відповів на запитання учасників на тему.

Кава-брейк пройшла, як і завжди, дуже жваво. Гості так захопилися обговоренням почутої інформації за філіжанкою кави, що нашій команді навіть довелося розпочати другу доповідь трохи пізніше :).

Другу доповідь “Асинхронний PHP” представив Роман Пронський. Спікер розповів про те, коли і як його варто застосовувати, навів приклади використання, а також спрогнозував перспективи розвитку. Ми завжди всіма руками “за” формат дискусії, тому після доповідей наші спікери відповіли на всі запитання учасників та вислухали їхню думку та приклади з досвіду.

Потрібно дуже постаратися, щоб піти з зустрічі ThinkPHP без подарунка, тому ми традиційно вручили нашим спікерам плюшевих elePHPant’ів, а учасникам, які поставили доповідачам найкрутіші питання, дісталися ну о-оо-дуже милі паровозики та чашки!

Дякуємо всім гостям ThinkPHP за участь та відгуки в опитувальнику – вони чудово допомагають нам рости!

Якщо ж у вас з’явилися нові побажання чи пропозиції, обов’язково розкажіть нам про це в наших облікових записах у соцмережах або у відповідному розділі сайту ThinkPHP!

Зустрінемося незабаром на наступному івенті!