ThinkJava 2. Продовжуємо традицію Java-п’ятниць

12 Червня 2015

Минулої п’ятниці на заході сонця ми скликали друге зібрання Java-ордена ThinkJava :). Представники всіх Java-гільдій прибули до конференц-зали СК “Металіст”, щоб обговорити стратегію майбутніх битв у світі кривавого Java Enterprise.

На ThinkJava #2 світло знань несли два Java-дуети – Роман Василенко та Олександр Бондарець, а також Дмитро Зюкін та Єгор Бондар.

Роман і Олександр поділилися мистецтвом налагодження Java-програми голими руками, розповівши, як бути, якщо проблему можна виявити тільки на продакшні і програма не може бути зупинена, і як пофіксувати баг “на льоту”.

Після традиційної кави-брейка з бурхливим обговоренням доповіді слово взяли Дмитро та Єгор, щоб розповісти про особливості роботи з document-oriented NoSQL database – MongoDB та продемонструвати застосування MongoDB у реальному додатку з використанням бібліотеки GMongo.

На згадку про збори Java-ордена у наших доповідачів залишилися плюшеві Дюки, а для гостей конференції ми підготували спеціальні стікери івента. Наше ThinkJava-ком’юніті продовжує зростати, далі буде ще цікавіше. Stay tuned!