Огляд космічних кораблів у NIX Solution

20 Січня 2015

Створювати космічні кораблі та сміливо летіти туди, де ще не ступала нога людини – ось найкраще завдання для мешканців NIX Solutions! Коли людство почне будувати міста на Марсі та Венері, ми вже будемо там, щоби створювати найкраще в Галактиці ПО :).

Цього року жителі NIX Solutions створювали власні проекти космічних кораблів, щоб потрапити на першу міжгалактичну новорічну вечірку. Ми побували на драйвових космічних паті, билися з підступними прибульцями та брали участь у космічних випробуваннях.

Оригінальні проекти та нові епізоди легендарних космічних саг, унікальні зорельоти та незнайомі цивілізації — всі ці відкриття чекали нас напередодні Нового року у відкритому космосі.

Рада Галактичного Альянсу понад усе цінує самобутність кожної планети. Тому ми нагородили авторів найоригінальніших проектів – творців унікальних космічних кораблів!


У номінації “Технологічний прорив” переміг відділ ProUnlim завдяки своєму футуристичному баченню міжгалактичного транспорту.

Приз у номінації “Найкращий альтернативний сценарій” дістався авторам альтернативної версії науково-фантастичного серіалу “Доктор Хто” – кімната 604.

У номінації “Найкращий музейний експонат” перемогли творці нової, вдосконаленої Зірки смерті – відділ iPhone.


Деякі планети NIX Solutions продемонстрували свої останні досягнення в області космолітобудування і заслужено отримали головні нагороди на огляді космічних кораблів.

3 місце зайняв зореліт, що володіє інноваційним спорядженням. Вражаюча вогнева міць, здатність долати міжгалактичні відстані та новаторська “рідка броня” привели до перемоги команду QA Production.


Рада Галактичного Альянсу особливо оцінила високі досягнення землян у галузі генетичних досліджень, а також нашу готовність у будь-який момент зустрітися з невідомістю та перемогти. Тому дві команди поділили між собою 2 місце. Однією з них став відділ SharePoint, який розповів нам, що може статися з програмістами у світі Dead Space.

Інша команда, що посіла 2 місце, також продемонструвала неймовірні здобутки земної науки. Ми прибули в центр підготовки космонавтів і стали свідками запуску нового зорельоту з космодрому відділу T(x) WOK.

Рада Галактичного Альянсу приділила особливу увагу масштабним проектам. Відразу дві команди стали авторами неймовірних зорельотів, здатних подолати будь-яку відстань. Ці команди поділили між собою 1 місце.

Творці новітнього корабля Зоряного флоту провели нас усім відсіках свого зорельота і розкрили нам секрети майбутнього нашої планети.

На борту цього космічного судна ми брали участь у розшифровці клінгонських символів; створювали унікальну мікстуру і боролися зі злісними боргами.

Автори найскандальнішої прем’єри року — команда 3 поверхи зайняла 1 місце у конкурсі на найкращий зореліт NIX Solutions!

Ще одна команда вразила Раду Галактичного Альянсу своєю дружньою роботою над проектом зорельоту.

Кожен відсік цього корабля має свої завдання, з якими команда відсіку впоралася на “відмінно”.

Тут ми побували в космічному музеї і повеселилися на галактичній дискотеці, боролися з прибульцями і разом з роботом-навігатором Альошкою шукали потрібну планету, дізнавалися про секрети інопланетних цивілізацій і брали участь у міжгалактичних сімейних сварках. Вітаємо із заслуженим 1 місцем команду 9 поверху!

Підтримка ментора, його мудра порада завжди полегшує роботу команди над проектом. Рада Галактичного Альянсу знає про це. Тому найвище командування Альянсу особливо відзначили приголомшливий проект розважального зорельоту. Над цим проектом хлопці працювали самостійно, бо їхній наставник виступав у ролі неупередженого члена журі і не міг надати їм належної допомоги.

Гран-прі Галактичного Альянсу (виконання бажання) здобули найкращі шоумени Галактики. Вони вміють не лише влаштовувати неймовірні міжгалактичні вечірки, а й захищати нашу Галактику. Для цього їм потрібне лише одне – П’ятий Елемент :). Щиро вітаємо з перемогою команду 810 кімнати!