Найвільніша NIX Hippie Party

10 Червня 2019

Ніксова нація Вудстока ніколи не втратить своєї свободи, тому що стиль хіпі – це не просто культура, а ціла філософія. Нехай хіпі більше не живуть у комунах і не дарують квіти поліцейським, але раз на рік вони зустрічаються на самому драйвовому фестивалі весни, щоб знову одягнути строкатий одяг та подарувати одне одному свято та свободу, які вони носять у своїх кишенях.

І цього року піпли знову ловили попутки і мчали автостопом на (пів)Острів свободи Акважур, щоб потрапити на саму хіппарську 25 крейзі-тусовку травня “NIX Hippie Party”!

Наш фест гостинно розкрив обійми одразу трьом поколінням Вудстока. Драйвовість паті настільки зашкалювала, що зустрічати вільних людей приїхали самі The Beatles.

Щойно френди підкріпилися смачною вуличною їжею та прохолодними дрінками, розчехлили останню гітару та вплели у волосся останній хайратник, головні хіппарі дали старт незабутньому движняковому фестивалю миру та свободи.

Охочих походити босоніж по зеленій траві і теплому акважурському піску зібралося багато, що ми не змогли обійтися без ювілейного 25-го загального фото. Ще ніколи камери фотографів не бачили такої кількості розкльошених Левайсів, яскравих стрічок та заплетених дредів.

Весь день NIX Hippie Party супроводжувалася безупинним клацанням затворів полароїдів. І поки одні хіппарі гасили на барах, дегустуючи оригінальні авторські дрінки, їх френди влаштовували справжнісінькі запили в караоке, намагалися осідлати родео-банджі, і навіть встигли розмалювати хіпі-мобіль.

Для вільних бразерів немає поняття часу, де вони піддаються упередженням і живуть моментом. Звичка жити на 100% дозволила піпла спробувати всі розваги крейзі-паті: від розмальовування рук мехенді та хіпібола до віртуальної реальності та танців під звуки найкрутіших запрошених груп.

Поки ми денсили в такт нереальним рок-н-рольним басам “Take Five”, “Hypnotunez” та “Heart Beat Brass band”, наймолодше покоління Вудстока відривалося на тусовці не гірше за їхні перентси. Навіть пропалені кілометрами автостопів олди позаздрили рушнику, який влаштували юні діти квітів.

Ми насолоджувалися теплим травневим сонцем, грали на гітарах і співали під укулеле, не втомлюючись оновлювати келихи з дрінками та відриватися на найкращій хіппарській паті весни. І навіть зараз у голові продовжують звучати безсмертні баси рок-н-ролу, а круті фотокартки нагадують про безмежність хіппарського духу NIX бразерз.

Яскравого сонця вам, френди, попутних машин та свободи в серці!

Всім пис. До зустрічі на Вудстоку:)