Відкриття лабораторії NIX Solutions у ХНУРЕ

28 Листопада 2018

27 листопада відбулося офіційне відкриття лабораторії NIX Solutions в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ). Лабораторія працює на кафедрі програмній інженерії факультету комп’ютерних наук і вже відкрита для студентів і викладачів університету.


Приміщення обладнане сучасними комп’ютерами і просторими робочими місцями для ноутбуків. Лабораторія стала комфортним місцем для вивчення комп’ютерних наук і проведення практичних робіт. У ній студенти освоюватимуть актуальні мови програмування, відпрацьовуватимуть теоретичні знання, підкріплюватимуть їх практичними навичками і розвивати власні ідеї і проекти. Це допоможе студентам стати затребуваними IT- фахівцями і знайти роботу усередині технологічного сектора.

З боку NIX Solutions лабораторію відкривав виконавчий директор Віктор Шальнев, який розповів про важливість доступу студентів до сучасних технологій і співпрацю Ніксов із студентами технічних ВНЗ.

З боку ХНУРЕ на відкритті лабораторії виступили ректор університету Валерій Васильович Семенец, декан факультету комп’ютерних наук Андрій Леонідович Ерохін і завідувачка кафедри програмной інженерії Зоя Володимирівна Дударь.

Після урочистої частини керівник навчального центру NIX Solutions Вікторія Ковтун представила презентацію про навчальні програми усередині компанії, розповіла про перспективи працевлаштування студентів в Ніксах і відповіла на питання студентів. Разом з викладачами ВНЗ представники NIX Solutions обговорили тонкощі поєднання роботи та навчання, обговорили перспективи коригування навчального плану відповідно до актуальних запитів ринку і обмінялися контактами для подальшої співпраці.

Лабораторія NIX Solutions знаходиться на п’ятому поверсі корпусу “І” Харківського національного університету радіоелектроніки і вже працює за розкладом.