Новий рік для маленьких айтішників та айтішниць

14 Січня 2015

Поки відважні підкорювачі космічних просторів закінчували будівництво своїх зорельотів і готували ульотні вбрання для міжгалактичної вечірки NIX Solutions, наші малюки веселилися на новорічному ранку.

Наші дітки потоваришували зі справжньою Снігуронькою і разом із нею шукали зниклого Новорічного настрою. Малята брали участь у різноманітних конкурсах, ловили мильні бульбашки, та знайомилися зі справжніми чарівниками — фокусниками, гімнастами та еквілібристами. Нарешті пошуки увінчалися успіхом і до наших маленьких жителів повернувся Дідусь Мороз, а з ним прийшов і втрачений був Новорічний настрій.

Старші діти познайомилися з Фіксиками і допомогли чоловічкам знайти дорогу додому по проводах. Дорогою наших маленьких жителів чекали веселі конкурси і, звичайно, неймовірні виступи еквілібристів, гімнастів та фокусників. Вдало провівши Фіксиков додому, дітки зустрілися зі справжнім Дідом Морозом та отримали заслужені подарунки.

Найстарші хлопці відкрили для себе захоплюючий світ науки разом із “Божевільними вченими”. Діти згадували про новорічні чудеса, разом із вченими створювали сніг у чайнику та закликали Санту. Завдяки спільним зусиллям божевільних учених та наших маленьких айтішників і айтішниць Санта Клаус невдовзі з’явився і разом зі своїми помічниками ельфами вручив хлопцям новорічні подарунки.

З Новим роком, дітлахи!