Нові студенти NIX Solutions

11 Грудня 2014

NIX Solutions завжди підтримує талановитих хлопців у їхньому прагненні стати відмінними IT-фахівцями. Для цього експерти компанії розробили унікальні програми навчання, завдяки яким хлопці можуть отримати необхідні знання та практичні навички.

Обучение NIX Solutions

Таким чином ми не лише допомагаємо нашим студентам зробити перші кроки до роботи їхньої мрії, а й разом дбаємо про розвиток української IT-сфери.

Листопад став для нас дуже плідним місяцем: за цей час у NIX Solutions стартувало цілих шість програм навчання: для тестувальників ПЗ і розробників PHP, .NET, Java і SharePoint.

Всі хлопці сповнені рішучості подолати будь-які випробування і на “відмінно” закінчити своє навчання в NIX Solutions, а наших експертів, звичайно, дуже тішить ентузіазм “студентів”.

Бажаємо нашим студентам зробити безліч IT-відкриттів, впоратися з усіма завданнями наших експертів та, звичайно, знайти своє місце під теплим сонцем NIX Solutions!

Мрієте спробувати свої сили в автоматизованому тестуванні і приєднатися до наших студентів? Візьміть участь у конкурсному наборі на програму навчання Automation QA, яка стартує у лютому наступного року!