NIXMultiConf #2. Як це було?

26 Квітня 2019

Вісімнадцятого листопада минулого року ми уперше провели у Харкові NIXMultiConf – івент, який об’єднав усі Ніксові мітапи у великий і оверкорисний захід для IT- фахівців. Пройшло п’ять місяців, і за цей час нам є, що розповісти. Якщо ви, звичайно, не один з тих 2348 щасливчиків, які стали учасниками Мультиконфи.

Після першої NIXMultiConf ми надихнулися відгуками і почали прописувати план проведення наступного івента. Пошук зручної локації і вільної дати, “кастінг” спікерів і визначення тим доповідей, організація кави-брейка і підготовка сувенірної продукції, опрацювання найдрібніших деталей і рішення зробити конференцію дводенною – 5 місяців пролетіли непомітно, і ось ми усією командою брейнсторим на тему “розсадження” учасників, тому що місця відлітають так само нестримно, як усі турботи п’ятничного вечора.

А ще за ці 5 місяців ми запустили 3 нові напрями: ThinkQA, ThinkJS і ThinkBA. Нашою метою було розширити івент так, щоб він був корисний усім, хто бере участь в роботі над проектом. І ця мета досягнута – усі гості конференції змогли подивитися на свою роботу у форматі 3D, “кастомізувавши” розклад під себе, адже вибирати було з чого.

У два дні ми вмістили 9 напрямів – PHP, WP, Ruby, iOS, Android, PM, JS, QA і BA, і це на 3 напрями більше, ніж на NIXMultiConf #1. Цього разу ми представили 23 доповіді, і це на 7 доповідей більше, ніж на NIXMultiConf #1. А ще ми зібрали 2348 учасників, і це на 1033 гостюючи більше, ніж на NIXMultiConf #1. Для нас це привід порадіти тому, як росте і прагне до знань харківське IT- ком’юніті, і зробити наступний івент ще крутіше, а для майбутніх учасників – привід обов’язково підписатися на наші Meetup- профілі, щоб не пропустити NIXMultiConf #3.

На ній і зустрінемося восени, а доки ділимося з вами корисними посиланнями :).

Новини і альбоми з фото – на Facebook- сторінках напрямів :

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink і ThinkAndroid.

Повні відео доповідей – в YouTube- каналах напрямів :

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink і ThinkAndroid.

Реєстрація на подальші івенти – в Meetup- профілях напрямів :

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink і ThinkAndroid.