NIX Solutions на ярмарку вакансій у ХНУ імені В.Н. Каразіна

18 Квітня 2014

17 квітня, університет імені В.Н. Каразіна, ярмарок вакансій. В повітрі витає дух знань, прагнень і підкорення нових вершин. Кращі пропозиції для свіжих розробників і дизайнерів пропонує тут компанія NIX Solutions.

Напередодні сезону плавкого асфальту, спантеличені студенти шукали відповіді на питання: де можна пройти літню практику, які вакансії зараз найбільш актуальні, що пропонує та або інша компанія потенційним співробітникам. Але головне, – які навички потрібні, щоб влаштуватися на цікаву і перспективну роботу.

NIX Solutions щорічно бере участь в ярмарках вакансій, прагнучи допомогти талановитим хлопцям знайти свій шлях до успіху. На ярмарку вакансій в ХНУ імені В.Н. Каразина співробітники учбового центру запросили перспективних студентів і випускників виконати тестові завдання в компанії. Тих учасників тестування, які зможуть проявити свої здібності при рішенні завдань від наших експертів, чекає літня практика в “бойових” умовах роботи над реальними проектами, а також курси навчання по найбільш актуальних IT- напрямах: QA, Java .Net і З++. Навчальні проекти по Java .Net і C++ будуть цікаві тим студентам, які мають міцні базові знання по цих технологіях, хорошим рівнем англійського і в майбутньому бачать себе крутими розробниками.

Увагу людей, прагнучих довести до досконалості будь-який починання, притягне проект навчання QA. Тут знадобитися хороше знання англійської мови, технічний склад розуму і розвинене логічне мислення. Багато з тих студентів, які отримали запрошення на тестування в NIX Solutions на ярмарках вакансій, успішно проходять курси навчання і стають невід’ємною частиною нашої команди IT- фахівців.

Бажаємо усім студентам легкої сесії, а випускникам – легендарного захисту дипломних проектів.