NIX Solutions включена до рейтингу Software 500

12 Грудня 2018

Компанія NIX Solutions названа однією з провідних софтверних компаній світу за версією журналу Software Magazine у його 36 щорічному рейтингу Software 500.

sw500_header-700x203-1

Рейтинг представляє топ 500 світових компаній, які лідирують в розробці ПЗ. Він грунтований на загальносвітовому доході від програмного забезпечення і послуг за 2017 фінансовий рік. Це включає доходи від ліцензій на програмне забезпечення, технічне обслуговування і підтримку, навчання і пов’язані з програмним забезпеченням послуги і консалтинг. Згідно з рейтингом, NIX Solutions демонструє стійке зростання(3,5%) в порівнянні з попереднім роком, і закінчує 2018 рік, інвестуючи в дослідження і розробку 10,5% від загального доходу.

Рейтинг Software Magazine – один з найпрестижніших, оскільки журнал не лише проводить великі дослідження в області технологій у всьому світі, але також освітлює останні технологічні тенденції. Він надає компаніям-розробникам різну інформацію для роздумів і вказує на важливі перетворення в технологічній галузі, роблячи детальний огляд змін в доходах, кількості співробітників і R&D – перспективах.

Згідно із звітом Software Magazine за 2018 рік, загальний дохід від продажів програмного забезпечення і програмних послуг досяг 867,8 млрд доларів. Це на 2,8% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року(813,6 млрд доларів).

Детальнішу інформацію про рейтинг, його методологію і відібрані компанії можна дізнатися тут.