NIX Solutions на ярмарку вакансій у ХНУ та ХАІ

11 Травня 2016

Життя студентів перших та старших курсів відрізняється зовсім небагатьом: одні проводять квітень за активною підготовкою до відривного літа, інші ж присвячують цей час не менш активній підготовці, але вже до старту нового життя та пошуку роботи мрії. Саме в цьому експерти NIX Solutions допомогли хлопцям на ярмарках вакансій у ХНУ та ХАІ, виступивши генеральними партнерами заходів.

На ярмарку вакансій у ХНУ студенти заповнили зал буквально за секунду: усім хотілося швидше познайомитися з потенційними роботодавцями і в особистому спілкуванні дізнатися про компанії, що їх цікавлять, трохи більше, ніж “з інтернету”.

Зараз наш Навчальний центр проводить набір на навчальні програми за цілими чотирма напрямками: практики з iOS, PHP, .Net та курс навчання Java. Ці програми особливо актуальні для студентів 3-4 курсів, адже вони дають відмінну можливість поєднувати відвідування вузу з удосконаленням знань і навичок під керівництвом наших експертів.

Студенти п’ятих курсів активно ставили питання про відкриті вакансії в NIX Solutions і ми постаралися відповісти на кожен з них. Сподіваємося, це допоможе хлопцям підготуватися до тестування та співбесіди, і з багатьма з них ми побачимося ?).

На весняному ярмарку вакансій у ХАІ ми завели не менше цікавих знайомств. Студенти навперебій ставили питання про наші вакансії та навчальні проекти, записувалися на тестування та розпитували про ресурси та літературу для підготовки до співбесіди.

До речі, у день ярмарку на одному з факультетів вишу менеджери Навчального центру NIX Solutions проводили тестування для набору на навчання. Як же добре бачити, що студенти правильно розставляють пріоритети і, скасувавши зустрічі з друзями та інші справи, поспішають перевірити свої знання та наблизитись на один, але дуже важливий крок до роботи своєї мрії.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі з хлопцями вже в наших дружніх лавах :).