NIX Solutions на ярмарках вакансій у ХНЕУ, ХНУ та Fabrika.space

10 Грудня 2016

Наближаються новорічні свята, проте студенти харківських вишів роблять неможливе: думають не лише про майбутні вечірки з друзями, а й про професійну самореалізацію. Хтось підбирає навчальні проекти, хтось уже визначився і шукає конкретну вакансію, а хтось чекає на знак від всесвіту — так чи інакше, найкращим другом у цій справі є ярмарки вакансій.  Ми завжди раді допомогти студентам з пошуком професії до душі і тому присвятили місяць “гастролям” по ярмарках :).

Відкрив сезон ярмарок вакансій у ХНЕУ. Ми часті гості цього вишу, тому було видно, що хлопці добре підготувалися до зустрічі з нами: питання сипалися одне за одним. Студенти 2-х та 3-х курсів захоплено слухали про програми навчання в нашій компанії, розпитували про заняття та експертів, під чиїм крильцем хлопці та дівчата осягають тонкощі IT-науки.

Студенти старших курсів ставили більше питань про вакансії NIX Solutions, дізнавалися про життя компанії, наші традиції, команду та корпоративи, які давно вже отримали статус легендарних :).

В ХНУ ми познайомилися з величеееезною кількістю хлопців та дівчат, які можуть влаштувати веселощі навіть на ярмарку вакансій.  Якби ви знали, скільки віршів було продекламовано, скільки пісень заспівано і для скількох танців нам довелося розступитися, щоб вийшла імпровізована сцена! Скажемо вам по секрету: дехто з хлопців навіть читав реп :).  За такі таланти ми вручили хлопцям круті Ніксові блокноти та ручки, і, звичайно, відповіли на всі їхні питання про практику, навчальні проекти та подальшу співпрацю з NIX Solutions.

Наступний ярмарок вакансій пройшов у незвичайному для таких заходів місці — креативному просторі Fabrika.space. Ми із задоволенням підтримали ініціативу Харківської молодіжної ради та з нетерпінням (і навіть ноткою цікавості :)) чекали на івент.

На цьому ярмарку вакансій ми зустріли багато людей, які закінчили університет кілька років тому і вже мають досвід роботи.  Деякі з них спробували свої сили одразу в кількох сферах, однак так і не змогли по-справжньому закохатися бодай в одну. Це ще раз доводить, як важливо допомагати студентам визначитися з професійним майбутнім уже на перших курсах університету, щоб випускники займалися улюбленою справою одразу після закінчення вишу. Ми розповіли гостям ярмарки вакансій про роботу в NIX Solutions та допомогли зрозуміти, чи підходить їм та чи інша спеціальність.  Сподіваємось, наші поради були корисні.

Студентів також було багато, а один із них навіть написав “на колінці” вірш про NIX Solutions:

Якщо хочеш бути успішним,

Приходь ти до нас у Нікси

Тут тебе всьому навчать:

Джава скрипт, сі шарп, плюси.

Будеш скілл качати ти знатно,

Станеш супер ти крутим,

А то все сидиш на шиї

І стираєш усі штани.

Стиль, орфографія та пунктуація автора збережені :).

Бажаємо всім хлопцям удачі у пошуку роботи мрії та будемо раді бачити у нашій дружній команді!

Усі вакансії NIX Solutions можна знайти у відповідному розділі нашого сайту :).