NIX Solutions очіма дітей

12 Січня 2018

Поки усі в NIX Solutions продовжують знаходити у своїх смокінгах купюри, що залишилися після мафіозної вечірки, і кулі, ми розповімо про те, як Новий рік зустріли наші маленькі айтішникі і айтішниці.

На свято малюків прибула космічна поліція – з невідомої причини міжпланетний простір був усіяний подарунковими коробками, що дуже стурбувало інопланетних жителів. Дітки навели лад на зоряних шляхах і разом з “Щінячим патрулем” здолали усі перешкоди :). За цей відважний вчинок малюки отримали смачні подарунки від Дідуся Мороза, адже це саме він виявився тим самим “растеряшей”, який залишив в космічному просторі свій цінний багаж :).

Дітки старше потрапили у світ магії і чаклунства. Перед ними стояло непросте завдання – врятувати школу Хогвартс від закриття. Разом з професором Дамблдором, Мінервою Макгонагалл, Северусом Снейпом і Сивілою Трелоні хлопці впоралися з відповідальною місією. Разом вони започаткували еру нової магії – магії IT, і тепер, завдяки нашим маленьким айтишникам і айтишницам, Хогвартс процвітатиме на радість юним магам і чарівникам. А Дідусь Мороз, який виявився рідним братом Дамблдора, нагородив хлопців за допомогу подарунками :).

Так веселилися хлопці на новорічних ранках в NIX Solutions, і тепер ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з малюками вже влітку, в день дітей :).