NIX Ship Crew на Острові Скарбів

31 Травня 2018

Для пропаленого пірата є один закон – піратський Кодекс честі. Для пропаленого пірата є один будинок – “NIX’паньола”. Для пропаленого пірата є одна сім’я – піратське братерство. А ще для пірата є одна мрія – потрапити на Острів Скарбів, ну або хоч би одним очком поглянути на те, як там тусят :). Ну гаразд, так і бути, розповімо вам :).

“NIX’паньолі” вдалося причалити до Острова рано вранці, а оскільки ранок вечора мудровано, тут же було прийнято правильне рішення: на час нашого перебування все, що ми бачимо навкруги, наше! Наші розваги, наші друзі і сім’я, наші бочки з ромом і наша провізія, наші скрині з піастрами і наші мішки з дублонами. Та і взагалі, увесь цей день – наш :).

Потрапити на Острів було не так-то просто, але як тільки ми ступили на землю, тут же зрозуміли – нас вже ніхто не зупинить. Ні доктор Лівсі зі своєю перевіркою зору, ні тест “Який ти пірат”?, ні заливши з акулами :).

Орієнтуватися на місцевості піратам допомагала карта Острова Скарбів, а також місцеві жителі. Джон Сильвер познайомив нас з папугою на його плечі, адже це саме він ввів цю моду серед піратів :). Джим Хокінс провів екскурсію по острову – цей хлопець знає про нього так багато, що легко заткне за пояс навіть найсивішого і досвідченішого флібуст’єра! Любитель азартних ігор Чорний пес так і намагався обдурити, обвести навколо пальця і залишити хоч кого-небудь без єдиного піастра, але не на тих напав – після нашого з ним парі у нього помітно спустіли кишені :).

Для пропаленого пірата є всього один капітан і лише один хранитель карти скарбів – відважний капітан Гаррі і безстрашний помічник капітана Вітторіо Бонс! Саме вони вітали NIX Ship Crew, давши старт вечірці на Острові Скарбів гарматною стріляниною :).

Вже до обіду наші трюми були повні золота, і ми відправилися углиб острови, де нас чекали місцеві розваги. Пірати завжди швидкі на розправу, а особливо коли це стосується веселощів і викликів :). Скажемо лише одно: Драконівські скелі скорені, підзорна труба з оглядом 360° протестована, хвилі та шторм приборкані, куля-маятник випробуваний, а караоке “Сирена” приведена в захват від веселі пір-рр-ратських пісень :).

Підкріпившись в корчмі “У адмірала Бенбоу” і перевернувши ще пару скляночок рому у барі “У сліпого П’ю”, ми відправилися запалювати на палубі “NIX’паньоли”. Було так гаряче, що ми навіть не помітили, як почалася злива :). Ну а коли все ж помітили, натягнули дощовики і продовжили трясти кістками на палубі нашої шхуни!

Попутного вам вітру, пірати “NIX’паньоли”! Нехай Каліпсо благоволить вам, порох буде завжди сухим, а вітрила повними :).