NIX Magic Party

17 Січня 2017

Новина про неймовірний вечір магії прокотилася світом чарівників задовго до Нового року.  Що ближче була NIX Magic Party, тим швидше зростала святкова метушня навколо майбутнього балу: відьмочки раз у раз обговорювали що вдіти, феї запасалися чарівним пилком, учні Гоґвортсу розучували нові заклинання, а лепрекони варили особливо смачний новорічний ель.

До призначеної години кількість представників світу магії та припаркованих біля входу карет просто зашкалювала!  Чарівники та чаклуни всього світу прибули на NIX Magic Party за своєю порцією казки та містики – і кожен отримав вдосталь.  Але про це по порядку:).

Усі гості вечірки потрапляли на неї через Косий провулок.  У місцевих магазинчиках просто очі розбігалися: сушені кажани, шоколадні жаби, реактивні мітли та найрідкісніші зілля — тут можна було купити все!  Однак головною умовою шопінгу в Косому провулку була обережність, інакше можна було піддатися чарам Злої Королеви, ув’язненої в дзеркалі, яке говорить. Ця дамочка готова на будь-які хитрощі, аби тільки помінятися з кимось місцями і повеселитися на NIX Magic Party.

Тут же свій чарівний бізнес намагалися побудувати Зубний фей на segway, який намагався виміняти зуб на монету, Малефісента, що продавала шоколадних жаб, Залізний дроворуб, який давав майстер-клас з виготовлення солодких сердець, та багато інших чарівників із підприємницькою жилкою :).

На всіх магів і чаклунів, що прибули на бал, чекала прогулянка в Чарівному лісі.  Тут можна було зустріти Алісу, Червону Королеву, Білого кролика, Траляля та Труляля, а також мудру гусеницю Абсолем!

Кількість гостей збільшувалася з кожною секундою – і незабаром на сцені почало творитися щось неймовірне! Зубний фей, Червона Королева, Білий кролик, Аліса, Лускунчик, Попелюшка та інші яскраві представники чарівного світу влаштували справжню магію вогняного танцю! Найпластичніші чаклуни NIX Solutions не втрималися і приєдналися до танцю, і в цей момент свої крила розкрив Фенікс, могутній покровитель вечора :).

Вечір відкрили найвидатніші представники магічного ремесла: Гудвін, Чеширський Кіт та Лісовик! Багато чаклунів ледь повірили своїм очам, адже ніхто з них і не мріяв побачити хоча б одного з них — як раптом вони одночасно з’явилися на сцені, щоб привітати весь чарівний світ із прийдешнім Новим роком!

На NIX Magic Party було багато магічних дзеркал, проте за допомогою одного, найособливішого, всі запрошені чарівники та чаклуни на мить зазирнули у минуле та згадали казковий минулий 2016 рік!

Після подорожі в минуле на сцену піднялися найвідважніші герої чарівного світу — верховний Ельф, Принц зачарованого замку, головний Лепрекон, Пітер Пен і Лускунчик, щоб привітати з Новим роком і побажати багато-багато хорошого :).

На магічний бал завітали й володарі дзеркал.  Ці могутні чаклуни знають все про минуле, майбутнє і сьогодення будь-якого представника світу магії.  Абсолютно кожен побачив у їхньому танці побажання (чи пророцтво?) вічного успіху, везіння та благополуччя для всіх чарівників NIX Solutions :).

Чи то володарі дзеркал закликали їх своїм танцем, чи то був подарунок Дідуся Мороза для тих, хто поводився добре, але тут на сцені з’явилися чарівні відьмочки! Вони подарували дуже небезпечний та красивий танець наймогутнішим магам спорту в NIX Solutions за успіхи у Битві IT-корпорацій :).

Коли на сцені з’явилася Аліса, всі гості приготувалися вирушити разом з нею до Країни чудес.  Але так сталося як гадалося: це Країна чудес завітала на NIX Magic Party, а разом з нею і Білий кролик!

Коли на сцені з нізвідки з’явився Чеширський кіт, чарівники та чаклуни відразу зрозуміли, що зараз розпочнеться довгоочікувана церемонія нагородження за винаходи в галузі магії.  Найкориснішими винаходами були визнані портал, упакований у компактну валізу, диво-капелюх, що визначає талант кожного, котомат, чарівний театр маріонеток та книгопорт!

На NIX Magic Party також прибув один із найспритніших представників магічного ремесла.  Хоча наших чарівників та чарівниць складно чимось здивувати, його магія впоралася з цим непростим завданням!

Справжнє чаклунство працює в будь-якому зі світів, і на NIX Magic Party наші гості змогли побувати навіть у світі 3D-магії!

Будь-якому чарівнику іноді хочеться відкласти ненадовго золотий пилок і добрі закляття, щоб пізнати справжню важку магію! На нашому магічному балу можна було абсолютно все – і це стало справжньою пригодою :).

Годинник б’є дванадцять, і це означає, що попереду нас чекає ще один рік, повний магії, чарів та щастя! А поки що від щирого серця відриваємося під казкові треки запрошених музикантів, адже чаклувати ми можемо не лише за допомогою магії, а й за допомогою танцю!

З Новим роком, чарівники NIX Solutions! Нехай життя буде справжньою казкою, а всі ваші плани реалізуються легко, як за помахом чарівної палички!