NIX Girls on Tour

27 Березня 2019

У останні дні лютого прекрасна половина NIX Solutions, остаточно втомившись від пуховиків і снігу, чекає весни все сильніше. Трохи із-за сонечка, трохи із-за нових білих кед, в яких хочеться скоріше прогулятися по парку, але найбільше із-за дивовижного весняного свята :).

Щоб організувати ідеальне жіноче свято, спершу треба вгадати настрій. Іноді це схоже на вгадування погоди, але сильній половині Ніксов все вдалося. “Пакуйте валізи, ми вирушаємо в кругосвітню подорож”, – з таких слів почалося свято для наших красунь. Так, дівчатка так чекали його, що заздалегідь і наряди вибрали, і на зачіски записалися. Не даремно свято на початку березня, а лютий – найкоротший місяць в році :).

Хлопці тільки роблять вигляд, що чогось не чують або не помічають, а самі тихенько конспектують усі дівочі думки і побажання. Так вони здійснили їх мрію, і у святковий день офіс NIX Solutions став цілим світом! Піша прогулянка з Італії у Францію? Легко. Бранч на Мальдівах? Будь ласка. Індія в кімнаті відпочинку? Намасте. Для наших хлопців немає нічого неможливого.

Ось тебе зустрічають з келихом шампанського і купою компліментів, і вже через секунду ти легко і з посмішкою вискакуєш в ліфт, де привітний портьє не дозволяє навіть манікюром похвалитися – сам усі кнопки тисне. Він точно знає, де ти хочеш побувати, і відправляє тебе в країну мрії.

На поверхах тим часом хлопці одягнулися по усіх бро-рекомендациям Барні Стінсона і продовжували відкривати перед дівчатами двері, дбайливо підливаючи шампанське в ще не спорожнілі келихи.

Ця подорож розпочалася зі східного релакса. Уранішня чайна церемонія з корисними солодощами, а після – масаж рук і шиї. А ще дівчатка могли представити себе хасекі-султан і трохи відпочити на м’яких шовкових подушках, перш ніж відправитися до…

… Мальдіви! Тут стояла жара, від якої дівчаток рятувала спеціально навчена людина і молочні коктейлі з морозивом. А додаткову порцію можна було покласти в зшиту своїми ж руками стильну пляжну сумку, тим більше що усе сладенькое, з’їдене цього дня, робить дівчат ще красивіше.

Підтвердженням тому стало дзеркало, що говорить, яке збереглося ще з часів Белосніжки. Чепуриться, дівчатка раз у раз чули, що вони усіх на світі загорелей, і румяней, і миліше, і що тільки у них найкрутіші фотографії і stories в инстаграме.

Декількома поверхами вище прекрасну половину чекав квітучий Париж і чашка кави з видом на місто. Столик на двох швидко перетворився на столик для цілої компанії, адже фотографуватися леді люблять разом з улюбленими командами.

Після заряду романтичного настрою кожна дівчина могла відчути себе вдосконаленою версією Барби, зробивши фото в ляльковій коробці. У наших дівчаток, на відміну від ляльки, волосся розчісується, а ноги і руки гнуться тільки в потрібному напрямі.

З появою на сцені Pianoбоя з його “Шампанськими очима” стало ще веселіше і п’яніше. Все швидко распелись, растанцевались і отримали відповідь на питання “А навіщо ця скляна шторка біля барабанщика”? – Діма Шуров щедро поливав нас водою. Ось так жарко ми тусим!

Тим часом Мальдіви перетворилися на пляжне караоке під зірками, і черга до мікрофону зібралася навіть більше, ніж на зачіску і макіяж цього дня. Тільки тут в рівній мірі відривалися і хлопці, і дівчата : веселилися, танцювали, підспівували один одному без мікрофону, а іноді і без музики.

Діджей відіграв останній повільний трек, фінальні рядки караоке поплили в захід, а ми усі продовжили святкувати і насолоджуватися тим, що цього дня весь світ був біля наших ніг.