“NIX Garage” Party

20 Жовтня 2016

У День захисника України ми влаштували сильній половині NIX Solutions справжнісіньке бруталіті, перетворивши наш офіс на гараж — улюблене місце справжніх чоловіків, де можна одягнути старий, але такий улюблений джинсовий комбінезон, поміняти гуму на своїй “ластівці” та пропустити стаканчик-другий у компанії друзів :).

З розкиданими на полицях або акуратно розкладеними по консервних банках шурупами та гайками, старими санкчатами в кутку або бас-гітарою, яка так круто виглядає з шкірянкою, що висить на гачку — головне, що це виключно чоловіча територія зі своїми законами та правилами. Тут немає місця нудним розмовам та безалкогольному пиву, і на вході в офіс наших хлопців ретельно обшукали — раптом хтось задумав пронести із собою поганий настрій :).

На кожному поверсі чоловіків зустрічали з привітаннями наші pin-up girls: дівчата знають, як приємно отримати у свято квіти, тому й самі вирішили вручити хлопцям по букету… таранки, а до нього смачне пиво та “п’яну” склянку.

Потрапивши в NIX Garage, хлопці вирішили не чекати вечора і одразу ж вирушили займатися суто чоловічими справами.  В одній із кімнат відпочинку для них відкрив свої ворота рок-гараж із тією самою шкірянкою на цвяху, першою електрогітарою, старою вихлопною трубою, яка “колись 100% стане в нагоді”©, порожніми каністрами, касетним магнітофоном, інструментами, банданами, плакатами —  словом, найкориснішими та необхідними скарбами, які так любить колекціонувати сильна половина :).

Напливом потенційних орендарів скористався місцевий “бізнесмен” у спортивному костюмі, який раз у раз намагався здати (а якщо пощастить, і продати) хоч комусь гараж за “цілком адекватну ціну” © :). Відразу ж поспішили на репетицію свого бенду господарі гаража — рокери. Судячи з епатажного фотосету, який вони влаштували нашим чоловікам, ці хлопці точно планують затьмарити Queen’ів та RHCP.

Тут наші хлопці допомогли забезпечити перемогу боліда у божевільній гонці, відчули всі емоції призера “Формули-1”, забилися партаками в тату-салоні та показали who is who у більярдній “Roll the Ball” — ось воно, ідеальний початок дня справжнього чоловіка.

Далі на наших чоловіків чекав сімейний гараж зі старим-добрим килимом на підлозі. Тут можна було знайти абсолютно все: старий комп’ютер, стерті шини, робочі інструменти 90-х, незмащений велосипед, радіоприймач, мангал і навіть нудьгуючу в кутку новорічну ялинку :).

Тут хлопці отримали заряд бадьорості в гаражному ралі, відчули себе трушними стрітрейсерами, забили хет-трик у кікері та побували в ролі щасливого пішохода, який щойно вийшов з паба — і все це під захоплені погляди наших дівчат :).

Отримавши заряд адреналіну, наші чоловіки вирушили грати в настілки з найщасливішим механіком найближчого гаражного сектора. Незважаючи на всі хитрощі, хлопці швидко розкусили його стиль гри і самі перехитрили ловкача. Після такої розминки для кмітливості сильній половині захотілося складнішого челленджу, і в цьому їм допоміг наш гаражний квест. З QuestBox’а вибралися всі — ще б пак, з такою підтримкою наших дівчат чоловіки з легкістю впоралися навіть із найскладнішим завданням (яким саме, ми вам не скажемо — це все-таки квест :)).

Потім, задоволені своїм успіхом у квесті, чоловіки потрапили до справжнього дідусевого гаража з ідеально доглянутим автомобілем, цибулею в сітці, банками з консервацією, мішками картоплі, старими лижами та санчатами — тут було неможливо не згадати дитинство і своє перше знайомство з гайковим ключем та викруткою.

Що б там не казали, чоловіки теж іноді втомлюються, хоча ніколи цього і не показують. Щоб хлопці могли будь-якої миті підкріпитися і набратися сил для вечірньої паті, для них працювала закусочна “Піт Стоп” з чоловічими делікатесами :).

Коли всі гаражні справи були зроблені, свою роботу розпочав наш автокінотеатр: тут до пізнього вечора крутили найкращі фільми про швидкість та круті тачки.

Тим часом за справу взялися працівники автокінотеатру та алкогольно-заправних станцій. Незабаром у нашому гаражі почали лабати кавер-бенд “TAKE FIVE” і розгойдувати своїми сетами Dj Soliery та Dj Sergio Gusto. Ми ж, відкинувши убік робочі рукавички, веселилися, співали і запалювали до глибокої ночі так, що ця гаражна вечірка увійде в історію, а наші чоловіки ще довго згадуватимуть свято, яке їм влаштували дівчата!