NIX Fishing Party

5 Листопада 2018

Чого тільки не зробиш для коханих чоловіків, аби бачити їх задоволені обличчя:). Цього разу прекрасна половина NIX Solutions зважилася на подвиг заради сильної: добути черв’яків і мотиля, підібрати сукню під гумові чоботи і взагалі, пізнати сенс найтаємнішого чоловічого заходу — рибалки:).

Буває таке: пішов увечері з роботи, а вранці опинився на рибалці та роботі одночасно. Все це стараннями наших дбайливих дівчат-русалок, які припливли до офісу з першими променями сонця, щоб привітати хлопців з NIX Men’s Day та влаштувати їм риболовлю у центрі Харкова – у нашому офісі :).

Цього дня кожен опинився на гачку біля найдобріших вражень та емоцій. Усіх хлопців із самого ранку спіймали в мережі: спочатку в рибальські, а потім — до дівчат із відділів. Усі вони намагалися, щоб без привітань та обіймашок не залишився ніхто з хлопчаків :).

З самого ранку NIX Radio ломилося від привітань, посвят пісень друзям та колегам, запрошень “до мікрофону” та конкурсів :). Музичних заявок вистачило б ще на тиждень, і так ми дізналися, що пісень на тему рибальства написано чи не більше, ніж про кохання :).

Дівчатка подбали і про аматорів класичної риболовлі, організувавши містечко, де можна було повністю поринути в атмосферу і сховатися на човні в очереті. Втім, насолодитися тишею (або скучити за шумом :)) не вийшло. Поблизу в колодязі раптом заговорила риба, а точніше – Риб Васильович, як він сам хотів представитися :). Риб Васильович виявився чудовим співрозмовником: читав гороскопи, співав, жартував і взагалі міг підтримати розмову на будь-яку тему. Не риба – мрія!

А спеціально для хлопців, які хотіли виглядати круто навіть на рибалці, працював барбер, який з легкістю міг укласти навіть неслухняну бороду та зачіску.

Рибалка – це, звичайно, добре, але треба і розім’ятися: зарядку зробити або поганяти м’яч. Щоправда, у нашому футболі доводилося розминати лицьові м’язи замість литкових :).

Всі, хто віддає перевагу полюванню, змогли відвести душу, пострілявши качок! Не хвилюйтеся: жодна качка не постраждала – для полювання ми знайшли стару добру приставку Dendy. Так-так, той самий, де хитрий собака завжди сміється у разі промаху, жодної тобі підтримки від представника братів наших менших!

Найшвидших і найорганізованіших чекала рибальська хатина та її мешканці. Черга в квест-кімнату була навіть більше, ніж біля входу на територію рибного ставка, а все тому, що сильна половина Ніксів завжди сильна в розгадці таємниць :). Ну, а в розвагах так тим більше.

На паркінгу тим часом проходило полювання на мотиля. Правда, в руках у наших чоловіків були не ківш і не сітка, а справжнісінькі заряджені бластери :).

Вишенькою на святковому торті став виступ гурту ТНМК, під пісні яких усі так уривалися, що мало не спустилися на кілька поверхів нижче:). Ну а що? Сказано “Не стій! Не стій, стрибай! Не стій, стрибай! Не стій, стрибай! Не стій!” – Зроблено. Після концерту найстійкіші вирішили, що цього мало, продовживши відриватися під “Крихітка моя” та інші нульові треки. І тільки коли знесилений діджей потягнувся до кнопки “ВИКЛ” на своєму пульті, хлопці затягли “Червону руту” і почали танцювати під свій же спів – як же інакше має закінчуватися чудова рибалка :)?