Міжгалактичний Новий рік у NIX Solutions

14 Січня 2015

Варп-двигуни запущені, в ілюмінаторах миготять зірки, а найяскравіше сяє новорічна ялинка міжгалактичної вечірки в NIX Solutions! Допоможіть своїй супутниці зняти важкий скафандр — і вперед, відігрівайтеся після виходу у відкритий космос у самому ліберальному барі Галактики :).

Пам’ятайте, що на борт NS Enterprise заборонено проносити лазерну зброю, космічний пайок, а також проводити хижих прибульців та інопланетних домашніх вихованців. Режим допуску на корабель суворо регламентується, і вам доведеться пройти через сканер в стикувальному відсіку, щоб потрапити на головну вечірку року!

Новий рік об’єднує всю Галактику: ворогуючі цивілізації укладають перемир’я, клінгонці літають до ромуланців із дружніми візитами, сім’я Скайуокеров разом прикрашає ялинку, а люди у чорному у повному складі йдуть у відпустку, щоб відірватися на нашій міжгалактичній паті.

Перша в історії новорічна вечірка об’єднаних Галактик стартувала під запальний барабанний дріб найкращих космічних драмерів. Зіркові ударники прибули до нас із сусідньої Галактики спеціально для того, щоб вітати мешканців NIX Solutions!

Досвідчені космічні мандрівники знають, скільки чудес щодня відбувається на далеких планетах. Верховний маг Альфа Центаври особисто прибув на борт NS Enterprise, щоб продемонструвати свою владу над кожним із п’яти вимірів та познайомити жителів NIX Solutions з магією своєї рідної планети.

Незабаром наш космоліт потрапив у зону гравітаційної сингулярності, і ми повернулися на кілька місяців тому. Завдяки цьому ми знову пережили найприємніші моменти 20-річного ювілею нашої компанії — нагородження переможців параду мушкетерів!

Представники вищого командування Зоряного Флоту також оголосили результати тендеру на створення найкращого зорельоту та разом привітали авторів найкращих проектів. Пройде ще зовсім небагато часу, і космічні кораблі NIX Solutions сміливо летітимуть туди, де ще не ступала нога людини, щоб досліджувати глибини космосу :).

Кожна цивілізація Галактичного Альянсу вручила мешканцям нашої компанії особливий подарунок. Вогняні шоу від повелителів стихії з Сатурна, 3D-вітання від Республіки, знаменитий танець Майкла Джексона від гостей із Туманності Геніїв, космічний балет з Гіперіона та виступ татуїнської рок-групи.

Закінчилася ж перша міжгалактична новорічна вечірка NIX Solutions дискотекою від кращих діджеїв Галактики, що прогриміла на весь Альфа Квадрант :).

Живіть довго і процвітайте у новому році, жителі NIX Solutions!