Як потрапити до команди NIX Solutions?

1 Жовтня 2018

NIX Solutions – це харківська IT- компанія з майже 25-річною історією успіху. C 1994 роки Нікси відкривають двері в IT студентам і молодим фахівцям. При цьому компанія ростить і навчає їх сама: існує безліч курсів навчання, дообучання, перенавчання усередині Ніксов. Сьогодні в команді більше ніж 1600 співробітників, і зростання триває. Якщо хочеш потрапити в нашу команду, дізнайся, як це зробити.

1. Заповнити форму на сайті

Щоб не довелося самостійно вигадувати розповідь про себе, ми створили спеціальну форму для резюме на нашому сайті. Виходить зручно і досить легко. Заповнюй резюме і подавай заявку на вакансію, що цікавить тебе. Якщо роботи твоєї мрії доки немає – не біда! Ми збережемо твою заявку, і коли з’явиться цікава тобі вакансія, обов’язково дамо про це знати та поспілкуємося з тобою.

2. Пройти тестування в ВНЗ

Один з перевірених способів стати частиною учбової або робочої команди – пройти тестування у ВНЗ. Наші експерти визначать твій рівень знань і запропонують тобі місце в учбових групах курсів або відразу запросять на співбесіду на відкриту вакансію. Побачив відповідний тобі напрям? Не тягни! Стеж за датами проведення тестування в наших соціальних мережах, приходь в призначений день і отримуй роботу своєї мрії.

3. Прийти на ярмарку вакансій

NIX Solutions регулярно бере участь в ярмарках вакансій у ВНЗ. Це хороша можливість живцем поспілкуватися з HR- менеджером компанії та технічним експертом. Там ми розповідаємо про перспективи роботи в компанії та можливостях, які відкриються перед тобою, коли ти почнеш свою роботу у нас. Приходь послухати наших експертів і захопи друзів. Ми дамо відповідь на усі питання, і, можливо, виявиться, що ми давно шукаємо один одного.

4. Пройти у нас навчання

Двічі на рік NIX Solutions відкриває навчання по самих різних напрямах у сфері IT. У нас ти можеш повчитися на курсах бізнес-аналітиків, Java- фахівців, iOS – і Android- розробників і багатьох інших спеціальностях. Тобі треба тільки обрати варіант, що цікавить тебе, і почати свій шлях до професії мрії.

5. Слідкувати за нашими соціальними мережами

Якщо ти ще не підписаний на наші  Instagram, Facebook і Twitter, швидше підписуйся! Там ми розміщуємо найсвіжішу інформацію про актуальні вакансії та відкриті учбові програми. У соцмережах в тебе є шанс дізнатися про них першим. Побачиш відповідний варіант – відразу заповнюй форму для резюме на сайті та ми обов’язково з тобою зв’яжемося.