Експерти NIX Solutions на конференції Analyst Days 2015

20 Травня 2015

Як театр починається з вішалки, і створення програмного продукту починається з аналізу вимог.
Зараз ця галузь розвивається не менш динамічно, ніж вся IT-сфера в цілому, і аналітикам вимог життєво необхідно вчасно дізнаватися про всі новинки у професії. Саме тому поїздка на Міжнародну конференцію Analyst Days 2015 стала для бізнес-аналітиків NIX Solutions не лише дуже приємним, а й надзвичайно корисним подарунком від компанії.

Цього року Міжнародна конференція з системного та бізнес-аналізу «Analyst Days» проходила вже вчетверте. Понад 300 фахівців галузі зібралися на конференції в Мінську, адже за минулі кілька років Analyst Days встигла сформувати живу та активну спільноту аналітиків, де кожен готовий поділитися своїм цінним досвідом.

З Мінська наші експерти привезли із собою яскраві враження від столиці Білорусі, багаж нових знань та високу оцінку рівня організації конференції.

Все почалося із загальних зборів — відкриття, на яких нас поінформували про важливі організаційні моменти.

Відразу хочеться відзначити високий рівень організації: учасників зустрічав ситний та різноманітний сніданок, у перший день нам видали набір корисних речей (блокнот, розклад, методичка для нотаток з кожної доповіді). Ще один плюс організації у розкладі: одночасно проводилося по 3 доповіді у секціях. Ми заздалегідь склали таку схему відвідування доповідей, щоби не пропустити жодного. Насправді виявилося, що перерв достатньо для переміщення між секціями. Другий день виявився навіть продуктивнішим, ніж перший, бо тепер ми вже були знайомі з форматом заходу та його учасниками.

На урочистому закритті конференції подякували всім учасникам, нагородили найкращих доповідачів та розповіли про плани на майбутнє організаторів конференції.

Ірина, аналітик вимог NIX Solutions

Поїздка на конференцію стала для експертів NIX Solutions однією з найяскравіших професійних подій цього року. Багато хто з почутого на Analyst Days 2015 хлопці вже вивчають на практиці та застосовують у роботі над проектами. Надихнувшись прикладом спікерів конференції, наші експерти проаналізували ті доповіді, які більшою мірою торкаються практичних аспектів роботи аналітика, випробували їх у роботі та на основі цього досвіду підготували докладну статтю для блогу NIX Solutions на Хабрахабр.