День закоханих у NIX

23 Лютого 2018

З самого ранку Дня усіх закоханих в нашому затишному офісі неподільно панувала любов, і це прекрасно. Та і взагалі 14 лютого кожна людина сам собі чарівник, і свої суперсили ми використали від душі :).

На обіді покликати подругу з іншого департменту на какао з маршмеллоу, подякувати викладачу з англійської за терпіння та знання, побажати доброго дня хлопцям у ліфті, зводити команду на обід, притримати двері, написати тому, кому вже років 100 не писали, поділитися навушником , а ввечері влаштувати з близькими перегляд “Закохайся в мене, якщо насмілишся”, навіть якщо ви бачили його 100500 разів – в цей день зробити так, щоб очі оточуючих вас людей світилися від щастя, дуже просто :).

Цього дня закоханих “лампочки” щастя спалахували вже на першому поверсі нашого офісу — там на хлопців чекав Kiss Place, а значить і можливість почати ранок з обіймашок та поцілунків :).

Як день почнеш, так його і проведеш – правило, яке ще ніколи нікого не підводило :). Тому наших хлопців чекало ще багато сюрпризів та можливостей нагадати про своє кохання близьким — товаришам по команді, друзям дитинства, батькам, другій половинці і навіть домашньому улюбленцю у вигляді додаткової порції смакота!

Кохаємо кожного із вас, команда NIX Solutions!