День народження нашого NIX Solutions

12 Вересня 2011

Кожен із нас, напевно, хотів хоч раз відчути себе героєм бардівських пісень та розповідей бувалих туристів. «Хлопця в гори тягни… тут вам не рівнина… як чудово, що всі ми тут сьогодні зібралися»… Ось ми й взяли рюкзаки, намети та вирішили зібратися на туристичний зліт у 17-й День Народження NIX Solutions, який ми відсвяткували. вересня.

Як театр починається з вішалки, так і свято починається з підготовки – 14 команд та 14 капітанів креативили, вигадували, співали, малювали та репетирували. Як було зазначено, тема свята: туристичний зліт. За день до події, вдягнувшись у шапки-півняки та спортивні кофти організатори роздали запрошення та поїхали на традиційне місце проведення свята – до дитячого табору, щоб підготуватися до приїзду всіх туристичних загонів. А хлопці, своєю чергою, готувалися показати всі, які з них туристи:)

Наступного дня разом із теплим сонцем на галявину прибули туристи та розпочали облаштування таборів та нагулювати апетит. То тут-то чувся стукіт сокири. Хлопці будували, фарбували, носили дрова і всіляко готувалися.

Виртуальные странники

Незабаром усіх вітали Господар лісу, Полевик та Водяний, які задали настрій заходу. За традицією, свято продовжилося виступами – представленнями команд, які з кожним роком, як і фантазія мешканців компанії, радують нас більше та більше.

“Мексиканські нелегали” виступали зі сценкою про мексиканські звичаї з дуже кумедним перекладом. У результаті хлопці отримали за свій виступ приз симпатій глядачів. “Гламурний десант-2” показали лебедине озеро в цікавій інтерпретації, а “NIX Aero” провели нас різними країнами – починаючи від гарячої Латинської Америки і закінчуючи сусідами – Росією:

День рождения нашего NIX Solutions

“Барди” порадували забавними картонними деревами та веселими жартами, “Друж Банародов” – єдині хлопці, які знайшли спортивні штани радянських часів, показували сценку “про наболіле” – про підступних індусів, і “КаZаnOK”, зробили справжній battle старих та нових туристів
День рождения нашего NIX Solutions

Нью Андертальці запам’яталися яскравими танцями і німим кіно, які хлопці намалювали своїми руками, Trollface United – явні вболівальники футбольної команди NIX Solutions, танцювали танці вболівальниць і вчили нас кричалки, Челябінська реальність показала цілий гумористичний фільм про поїздку на турист костюмами з прикольними капелюшками:
День рождения нашего NIX Solutions

Мухоморна варта зробили театральну сценку, де страшне “щось” з’їдає безвідповідальних туристів, з Google телепорт ми побували в різних країнах і подивилися які бувають туристи, а Віртуальні мандрівники неймовірно точно відтворили у своєму виступі стару-добру гру Маріо:

День рождения нашего NIX Solutions

На початку туристичних змагань усі чекали з нетерпінням. Навіть новачки, дізнавшись від досвідченіших колег про традиційну грандіозність дійства, були в передчутті. Хлопці побували в ситуаціях, з якими стикаються матері туристи в поході – вони оперативно ставили намети, розпалювали багаття за допомогою одного сірника, переправлялися через річку і болото, долали перешкоди на велосипедах, зав’язували вузли, ходили по колодах, що захитувалися, забиралися на дерев. Адже отримати почесне звання туриста від Хазяїна лісу не так просто!

День рождения нашего NIX Solutions

Хороший турист не може жити у поганому таборі, тому журі оцінювало і те, як туристичні загони зуміли облаштувати свої табори. Приємно, що туристи з усіх загонів були дуже гостинними. А найбільш грамотно облаштований табір опинився біля «Гламурного десанту -2».

У лісі починало темніти, і наші туристи після важкого, але захоплюючого змагання стали повертатися до таборів. Вони трохи перевели дух, послухали виступ гурту «Dream West» та почали готуватися до конкурсу пісні біля вогнища. Тут особливо сподобалися «КаZanOK» та мексиканські наспіви «Нелегалів», які не залишили байдужим жодного з присутніх.

Після того, як усі пісні були заспівані, журі порахувало бали та оголосило переможців. Ними стали команди:

1 місце – «Гламурний десант-2»

2 місце –  «KaZanOK»

3 місце – «NIXAero».

Незважаючи на те, що деякі команди були збірними з різних напрямків, вони пліч-о-пліч боролися за перемогу. У ці моменти відчувається, що всі ми одна сім’я і готові стояти один за одного до кінця :).

Ми вирішили запитати у переможців команди “Гламурний десант-2” про враження від свята:

 

Трохи передісторії з нашого виступу: виявляється халахуп дуже потрібна річ у балеті :), і купувати лосини, кажучи: “Дайте мені більше і щоб он на того хлопчика налізли”, теж дуже весело. І виявляється їсти екологічні сміттєві пакети – білого кольору. А купувати цигарки та безалкогольне пиво у футболках із написом “Гламурний десант” у прилеглому селі якось навіть небезпечно. І треба було бачити здивовані очі бабусі, у якої купували півня зі словами: “Ви не хвилюйтеся – ми вам завтра повернемо”. Ну і звичайно наш живий символ – півень не залишив нікого байдужим у нас в команді. І до речі, після нашого виступу жодна тварина не постраждала :-)

Загалом нам було весело, цікаво та комфортно на святі. Отримали масу позитивних емоцій і просто чудово поспілкувалися! Ще й перемогли, що ще потрібне для щастя?

День рождения нашего NIX Solutions

Радісні вигуки переможців завершилися запуском кульок, що світилися, які злетіли в небо, а ми підняли очі вгору і дивилися, як гарно вони перетворюються на різнокольоровий чумацький шлях. Традиційно, увечері ми милувалися напрочуд гарним салютом і зоряним небом. А потім танцювали на дискотеці, і вся галявина була освітлена світломузикою, яка не поступається нічному клубу.

Після свята залишилося багато приємних вражень, емоцій та фотографій, переглядаючи які хочеться наблизити наступний, вже повнолітній День народження.

День рождения нашего NIX Solutions

День рождения нашего NIX SolutionsДень рождения нашего NIX Solutions

День рождения нашего NIX Solutions

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *